Danette Çikolatlı Puding 8x100 Gr #30000286 | CarrefourSA
Marka: DANETTE

Danette Çikolatlı Puding 8x100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
86,95 TL 49,90 TL

CarrefourSA Kart İle
Danette Çikolatalı Puding 8x100 g
Her yaştan insanın severek tükettiği çikolatalı pudingler, lezzetli olduğu kadar sağlıklı olması nedeniyle de oldukça seviliyor. Özellikle çocuklar için vazgeçilmez tatlılardan biri olmasının yanında ebeveynler de gönül rahatlığı ile çocuklarına yediriyor. Ara öğün olarak, ufak bir kaçamak amacıyla ya da tatlı krizini önlemek için tüketebileceğiniz Danette Çikolatlı Puding 8*100 g ile kendinizi ya da sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.
8'li paketi sayesinde hem ekonomik olan hem de taşıma kolaylığı sağlayan ürün ile her zaman lezzetli tatlıya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bol süt içeriği sayesinde sağlıklı olmasının yanında oldukça hafif bir seçenek oluşturması sayesinde de her gün gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.
Tatlı yemek isteyen çocuğunuzu mutlu etmek için, yoğun iş stresine küçük bir ara vermek için ya da sevdiğinize küçük tatlı bir sürpriz yapmak için her zaman yanında bulundurabileceğiniz lezzetli tarif, her seferinde yüzleri güldürmeyi başarıyor. Benzersiz formülü sayesinde aile bireylerini bir araya toplayarak keyifli sohbetlerin mimarı olan eşsiz lezzet CarrefourSA Tatlılar bölümünde sizlere sunuluyor.
Ürünü hemen sepetinize ekleyerek kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilir; pratik lezzetin keyfini ailece çıkarabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız