Ülker Dankek Lokmalık Kakaolu Kek 160 Gr #30110985 | CarrefourSA
Marka: DANKEK

Ülker Dankek Lokmalık Kakaolu Kek 160 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,00 TL

adet
Dankek Lokmalık Kakaolu 170 g Kakaolu benzersiz tadı, yumuşacık lezzetli ve minik kekleri ile Dankek Lokmalık Kakaolu 170 g, sizleri lezzetli kaçamaklar yapmaya çağırıyor. CarrefourSA Kekler bölümünde beğeninize sunulan ürün, kendisi küçük lezzeti büyük kekleri ile hayatınıza tat katacak. Gün içerisinde elinin altında hem lezzetli hem de pratik atıştırmalıklar bulunmasını isteyenler için minik lokmalar halinde hazırlanmış kekler, büyük küçük tüm aile fertlerinin severek tüketeceği lezzetli bir seçenek olarak her evde yerini alıyor. Misafirleriniz için de ideal ikramlık olarak değerlendirilebilecek ürün, çay saatleriniz için harika bir alternatif oluyor. Yumuşak dokusu ve yoğun kakao lezzetiyle damağınızla buluşan her lokmada sizi mutlu ediyor. Evde, okulda, işte veya seyahatte; kısaca nerede olursanız olun sizin ve ailenizin severek tüketebileceği ürünü denemek için siz de hemen sepetinize ekleyerek satın alabilir, harika lezzetin tadına kolaylıkla varabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday unu, şeker, bitkisel yağ (palm), su, invert şeker şurubu, yumurta, yağı azaltılmış kakao tozu (%3), nem verici (gliserol), nişasta, peyniraltı suyu tozu (süt), yumurta akı, tuz, koruyucular (potasyum sorbat, sodyum propiyonat, sorbik asit), kabartıcılar (disodyum difosfat, sodyum hidrojen karbonat), emülgatörler (bitkisel yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, soya lesitini), aroma vericiler,asitlik düzenleyici (sitrik asit).

Alerjen Bileşenler
Süt, gluten, yumurta, soya içerir. Eser miktarda susam ve fındık içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pasifik Tüketim Ürünleri Satış Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-70-K-000215

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 422
Enerji (kj) 1763
Yağ (g) 21
Doymuş Yağ(g) 9.9
Karbonhidrat (g) 51
Şekerler (g) 27
Protein (g) 6.2
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız