Activia Doğal Probiyotikli Kayısılı Yoğurt 4x100 Gr #30096419 | CarrefourSA
Marka: ACTİVİA

Activia Doğal Probiyotikli Kayısılı Yoğurt 4x100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
55,00 TL

adet

Her gün düzenli tüketildiği takdirde sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış olan Activia kuru kayısı, CarrefourSA reyonlarında sizleri bekliyor.Activia kuru kayısı süt, yoğurt mayası ve probiyotik maya kullanılarak hazırlanan iyi bir kalsiyum ve protein kaynağıdır. Bunun yanı sıra, besin lifi açısından oldukça zengin olan kuru kayısının da üretim aşamasında içerisine dahil edilmesiyle daha lezzetli hale gelir. Her gün tüketeceğiniz bir paket Activia kuru kayısı size yalnızca lezzetli bir öğün sağlamakla kalmaz aynı zamanda sindirim sistemi sorunlarınızı doğal yoldan çözmenize yardımcı olur.

 

CarrefourSA light ve biotik yoğurt reyonlarında yer alan sağlıklı yoğurtlardan biri olan Activia kuru kayısı içeriğindeki probiyotikler sayesinde sindirim sisteminiz üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Probiyotikler, sahip oldukları koruyucu tabakalar sayesinde mide asitinden etkilenmeden bağırsaklara geçer ve zararlı organizmaların bağırsak duvarına tutunmasını önleyerek sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olur. Siz de Activia kuru kayısı ürününü tüketerek bu sorunlardan kurtulabilir ve günlük enerji ile protein ihtiyacınızı bu hafif ve lezzetli besin ögesi ile karşılayabilirsiniz.Vücudunuzdaki probiyotik miktarını biotik yoğurtlar ile dengeleyerek, doğal yollardan sindirim sistemi şikayetlerinizi en aza indirmek için Activia kuru kayısıyı hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Laktozsuz doğal probiyotikli yoğurt, kayısı (%10,8), pancar şekeri, modifiye nişasta, aroma vericiler, renklendiriciler (lutein, paprika ekstraktı)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda gluten içeren tahıllar ve sert kabuklu meyveler içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
2°-6°C'de açılmadan saklanmalıdır.

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. Tic. A.Ş.Cumhuriyet Mah. Pınarhisar Asvaltı yolu Küme Evleri No:10-12-13 Lüleburgaz Kırklareli

İşletme Onay No
TR-54-0037

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 85
Enerji (kj) 361
Yağ (g) 1.8
Doymuş Yağ(g) 1.2
Karbonhidrat (g) 14
Şekerler (g) 12
Protein (g) 3.5
Tuz(g) 0.1
Kalsıyum (mg) 125
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız