Dardanel Mısırlı Hazır Yemek 185 g #30113642 | CarrefourSA
Marka: DARDANEL

Dardanel Mısırlı Hazır Yemek 185 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dardanel Mısırlı Hazır Yemek 185 g
Kutusu açıldıktan sonra pişirilmesine gerek olmadığı için, size zaman kazandıracak ve sunum kolaylığı sağlayacaktır. Kutunun içinde hem ton balığı hem de mısır bulunması nedeniyle pratik kullanımlıdır. Açar açmaz bir servis tabağına alarak zeytinyağı ve limonla sosladıktan sonra doyurucu ve pratik bir öğün hazırlayabilirsiniz.
Nefis sandviçler,salatalar,makarnalar,pilav ve pizzalar hazırlarken de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sandviç ve salatalarda kullanırken kutudan çıkardığınız şekliyle ekmeğinizin ya da yeşilliklerin içine ekleyerek tüketebilirsiniz. Pilavınızı ateşten almadan önce konserveyi ilave ekleyerek farklı bir lezzetle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Pizzalar da ise hazırladığınız pizza hamurunun üstüne ilave ederek hamur pişene kadar fırınlamanız yeterli olacaktır. Lavaş ekmeğinin arasına, yeşillikler ve mayonezle birlikte ekleyeceğiniz mısırlı ton balığı ile hazırlayacağınız dürümler ailenizin beğenisini kazanacaktır.
185 gramlık paket halinde sunulan bu doyurucu konserve ürününe CarrefourSA reyonlarında Deniz Ürünleri Konserveleri bölümünden ulaşabilirsiniz. Vitamin ve doğal yağlar açısından da zengin olan mısırlı ton balığını hemen sipariş vererek hem lezzetinden hem de pratikliğinden faydalanabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Mısır(%32),Ton Balığı(Skipjack)(%25),Su,Bezelye,Havuç,Bitkisel Yağlar(Ayçiçek Yağı,Zeytinyağı),Biber,Sirke,Zeytin,Şeker,Tuz,Limon Sosu,Baharat.

Alerjen Bileşenler
Ton Balığı İçerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Ve Kuru Ortamda Muhafaza Ediniz

Kullanım Talimatı
Kavanoz Açıldıktan Sonra Salçanın Üzerine 2 Cm Kadar Bitkisel Sıvı Yağ İlave Edilerek Buzdolabında Saklanmalıdır.

Süzme Ağırlık
185

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Düzey Tük.Mal.San. Paz.Ve Tic.A.Ş.Hotanlı, 16710 Karacabey/Bursa

İşletme Onay No
TR 17-0047

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 132
Enerji (kj) 552
Yağ (g) 4.9
Doymuş Yağ(g) 2.3
Karbonhidrat (g) 12.5
Şekerler (g) 1.7
Protein (g) 8.8
Tuz(g) 1.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız