Dardanel Sardalya Zeytinyağlı 105 Gr #30035872 | CarrefourSA
Marka: DARDANEL

Dardanel Sardalya Zeytinyağlı 105 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Ülkemiz yemek kültürü bakımından değerlendirildiğinde oldukça zengin bir kültüre sahip olan ülkelerin başında gelmektedir. Hemen hemen her yöremizin kendine has farklı bir mutfağının oluşu bu durumun en nitelikli kanıtları arasında sayılabilir. Ülkemizde hemen hemen her yörede kendine has farklı ve çeşitli olmak ile beraber birbirinden lezzetli yemekler mevcuttur. Özellikle denize kıyısı olan illerimizde kendine has deniz ürünleri kullanılarak yapılan oldukça lezzetli yemekler bulunmaktadır. Sardalya kullanılarak ta yine ülkemiz mutfağında bulunan oldukça lezzetli yemekler ortaya çıkarılabilmektedir. Siz de sardalya kullanarak yemek pişirmek için Dardanel Sardalya 105 g ürünlerini satın alabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu konserve ya da paketli ürünler sayesinde tamamen doğal bir şekilde yakalanmış ürünleri siz de sofralarınız ile buluşturabilir ve birbirinden lezzetli yemeklere imza atabilirsiniz.

Deniz ürünleri konserve reyonlarını ziyaret ederek bulabileceğiniz Dardanel Sardalya 105 g ürünleri sayesinde siz de denizden çıkmış en lezzetli sardalyaları sofralarınız ile buluşturabilme imkanına kavuşabilirsiniz. Bu ürünleri kullanarak pişireceğiniz yemekler sayesinde misafirleriniz ve ev sakinleri yemeklerinizin lezzetine muhakkak hayran kalacaktır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız