Pedigree Dentastix Medium 3 Parça 77 Gr #30092182 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Dentastix Medium 3 Parça 77 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Köpek ödül maması 77 gr, %80 kadar plak ve tartar oranını azaltır ve ağız ile diş bakımında fayda sağlar. 10 Aydan büyük köpekler için uygundur. 10 - 25 Kg köpekler için uygundur. Yapay Renklendirici ve tatlandırıcı içermez. Serin ve kuru bir alanda saklayınız. Açıldıktan 14 gün sonra tüketilmesi tavsiye edilir. Yavrular ve 4 aydan küçük köpekler için uygun olmayabilir. İçeriğinde: Tahıllar. Bitkisel ürünler. Mineraller. Et ve hayvansal ürünler. Katı ve sıvı yağlar. Dentastix Medium Ödül Maması ürününü, CarrefourSA aracılığıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Ufak ve orta ırk köpeğinizi ödüllendirmek için tercih edebileceğiniz Dentastix Medium Ödül Maması'nın lezzeti de köpeğinizi mutlu edecektir. Dentastix Medium ile köpeğinizin dişlerini rahat ve kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Dentastix Medium’un her gün kullanıldığında tartar oluşumunu %80 oranında azaltabileceği klinik olarak kanıtlanmıştır. Dokusu ve X şeklinde olması plak oluşumunu önler ve köpeğinizin dişlerini ve diş etlerini sağlıklı ve güçlü tutar. Ayrıca lezzetli ve çiğnenebilir olduğundan, köpeğiniz yeni diş sağlığı alışkanlığına bayılacak!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız