Pedigree 45 Gr 3'lü Dentastix Köpek Ödül #30092159 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree 45 Gr 3'lü Dentastix Köpek Ödül

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pedigree 45 Gr 3Lü Dentastix 

 

Köpek bakımı gerçekleştirirken bazı noktalarda onları ödüllendirmeniz için pet shop ürünleri içerisinde farklı besin maddeleri ile oluşturulmuş ödül yiyecekleri bulunmaktadır. Paket içerisindeki üçlü içeriği ile birlikte yetişkin ırk köpekler için faydalı özellikleri bulunan Pedigree 45 Gr 3Lü Dentastix  ürününü tercih edebilirsiniz. Bu köpek ödülünü CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bularak istediğiniz miktarda satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında pet shop reyonunda Köpek bölümlerinde bulunan bu ürün, özel formülü ile birlikte köpeklerin çiğnemesi sırasında diş ve diş etlerinin sağlığı için temizleyici ve koruyucu bir rol üstlenir. Hem bir ödül ürünü olarak kullanabilir hem de bakım amacı için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün, 4 aydan büyük tüm köpeklere uygundur.

Bu ödül yiyecek olarak kullanabileceğiniz Pedigree 45 Gr 3Lü Dentastix  ürünü içeriğinde; tahıl, sebze, et ve et ürünleri, mineraller, bitkisel yağlar, hayvansal yağlar, tavuk aroması ve çinko sülfat heptahidrat gibi bileşikler bulundurmaktadır. Küçük ırk köpekler için günde bir adet kullanılabilir.

Ürünün, paket açıldıktan sonra 14 gün içerisinde tüketilmesi ve su ile birlikte verilmesi uygun olmaktadır.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız