Depend Emici Külotbüyük Boy Erkek 8'li #30028918 | CarrefourSA
Marka: DEPEND

Depend Emici Külotbüyük Boy Erkek 8'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 19 adet
166,50 TL 124,88 TL

15,61 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet
Depend Ultra Emici Büyük Boy Erkek Kilot 8'li

Erkeklerde özellikle yetişkinlik dönemlerinde veya hastalık yaşanan dönemlerde yaşanabilecek sıkıntılara ve akıntılara karşı önlem alınması ve bu gibi zamanlarda bir kişisel bakım ürünü olarak emici özellikli külotların kullanılması gerekir. Bu konuda Depend markası tarafından üretilmiş olan Depend Ultra Emici Büyük Boy Erkek Kilot 8'li ürünü, lastik bel bölgesi ile çok yumuşak ve rahat kullanım sağlıyor. Depend marka sağlık ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Kişisel Bakım reyonunda Sağlık Ürünleri arasında bulunan Depend Ultra Emici Büyük Boy Erkek Kilot 8'li ürünü, iç çamaşırına benzer yapısı ile vücuda yüksek uyum sağlarken, gün boyunca tam bir koruma sağlıyor. Akıntılar ve idrar gibi sıvılar nedeni ile ortaya çıkan istenmeyen kokuları hapseden bu ürün sayesinde gün boyunca rahatlık elde edebilirsiniz. Maksimum emici özellikteki bu ürün, 75-135 kilogram arasında erkekler için tercih edilebilir. Hareketli bir gün içinde dahi etkin bir koruma sağlarken, vücut yapısına uygun olarak esnek ve dayanıklı yan bariyerlere sahiptir. Bu ürünü sağlıklı bir hayat için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız