Dimes Active Vişne İçeceği 1 Litre Tetra Paket #30090511 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Active Vişne İçeceği 1 Litre Tetra Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL

adet
İçecekler reyonu içerisinde bulunan ürünler sıcak, soğuk tüketilebilen veya gazlı ve gazsız olarak birbirlerinden genel olarak ayrılmaktadırlar. Bu reyon içerisinde pek çok ürün bulunmakta ve hepsi profesyonel markalar tarafından üretilerek sizlere en besleyici şekilde sunulmaktadır. Bu ürünler arasında meyve suyu nektarları arasında yerini alan Dimes Active Vişne İçeceği 1 Lt Tetra Dimes markasının üretmiş olduğu lezzetli ve bol vitaminli meyve sularından biridir. En lezzetli vişnelerin toplanarak, hijyenik ortamda içecek haline getirilmesi ile oluşan bu meyve suyu özellikle de vişne suyu sevenlerin gözde ürünleri arasında yerini alıyor. Birbirinden lezzetli vişneler ile üretilmiş olunan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.Dimes Active Vişne İçeceği 1 Lt Tetra ürününü meyve suyu nektarı ürünleri arasında, vişne suları içerisinde bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir, alışverişinize devam edebilirsiniz. Alışverişinizi sonlandırmak istediğiniz zaman dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme yöntemini kullanabilir dilerseniz de online olarak güvenli ödeme yöntemimizi tercih edebilirsiniz. Ürün aynı gün adresinize telsim edilmektedir.
İçindekiler Bilgisi
Meyve Oranı: en az %20. Su, şeker (pancar şekeri kullanılmıştır), vişne suyu konsantresi. asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma verici (vişne).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.İçmeden önce çalkalayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DİMES GIDA SAN. VE TİC. A.Ş-mek, Sivat Cd. No:4, 34785 Dudullu Osb/Sancaktepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 47
Enerji (kj) 201
Karbonhidrat (g) 11.8
Şekerler (g) 11.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız