Dimes Elma & Vişne %100 1 Litre #30096133 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Elma & Vişne %100 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
45,00 TL

adet

Dimes Elma & Vişne %100 1 lt

Anadolu'dan özenle toplanan kaliteli ve lezzetli meyveler 24 saat içinde işlenir. Uluslararası standartlarda üretilen Dimes Elma & Vişne %100 1 lt CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

 

DİMES Xpress C, kendinizi her gün iyi hissetmenin en Xpress yoludur. C vitamini zengini turunçgil meyvelerden oluşan ve bir bardağında günlük C vitamini ihtiyacını karşılayan bir %100 meyve suyu olan DİMES Xpress C’yi, hayatın zor anlarında yanınızda olabilmek için özenle hazırladık. Mevsiminde toplanan, suyu özenle alınan turunçgil meyvelerin lezzeti DİMES Xpress C’de. %100 meyveden, tabii ki DİMES’ten! Meyve türevli içecekler, içerdikleri meyve oranına göre dört ana kategoriye ayrılmaktadır. Bunlar meyveye yakınlık sıralarına göre meyve suyu, meyve nektarı, meyveli içecek ve aromalı içecektir. Bunlardan meyve suyu tümüyle meyveden oluşan bir içecektir ve Türk Gıda Kodeksine göre meyve oranı %100'dür. Her meyve %100 meyve suyu işlemeye uygun değildir. Portakal, elma, nar, armut vb meyveler doğrudan ya da tek başına %100 meyve suyu işlemeye uygun meyvelerdir. Ancak bazı meyve türleri, doğal yapılarından dolayı, tek başına %100 meyve suyu olarak üretilmeye ve tüketilmeye uygun değildir. Bu tür meyvelerin suyu; ya kayısı ve şeftalide olduğu gibi kıvamı koyu olduğundan ya da vişne, limonda olduğu gibi tadı çok ekşi olduğundan % 100 tüketime uygun değildir.

Kurucumuz Mustafa Vasfi Diren‘in Ziraat Mektebi defterine, mezun olduğu gün not düştüğü “Bugün derslere son verdik, hayırlısıyla şu imtihanları da atlatırsak memleketimize hayırlı bir eleman olarak hayata atılmış olacağız.” sözleriyle başladı hikâyemiz. Zorluk ve yokluk içinde geçen 50’li yıllarda sağlıklı nesillerin yetişmesi için beslenmenin önemini bilen ve vatansever bir ziraatçı olan kurucumuz, katma değerli ürünlerle bereketli topraklarımızın değerleneceğini ve Türkiye’nin tarıma dayalı sanayiyi geliştirerek kalkınacağını biliyordu. Memleketin meyvesi bol ve çeşitliydi ama birbirinden lezzetli, sofralık meyveler değerlendirilemiyor ve çiftçinin tüm çabası heba oluyordu. M. Vasfi Diren’in düşünce dünyasını doğa ve insan şekillendiriyordu ve 50’li yıllarda eyleme geçerek DİMES’in ilk tohumlarını Anadolu’nun tam kalbinde Tokat’ta kendi evinin bahçesinde attı.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız