Dimes Kayısı Nektarı 1 Litre Tetra Paket #30090832 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Kayısı Nektarı 1 Litre Tetra Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL

adet
En sağlıklı içeceklerin başında kuşkusuz ki meyve suları bulunmaktadır. Meyve suları bol vitaminli içerikleri sayesinde özellikle bebek ve çocukların gelişiminde oldukça etkilidir. Kayısı meyvesinin ise saymakla bitmeyecek olan faydalarına kısa yoldan ulaşmak için Dimes markalı, Dimes kayısı nektarı 1 lt tetra ürünü sizleri beklemektedir.Dimes kayısı nektarı 1 lt tetra, en taze kayısıların mevsiminde toplanarak ve Dimes markası güvencesinde entegre fabrikalarında işlenerek sizlere sunulur. Katkı, koruyucu maddesi ve renklendirici içermeyen %100 vitamin deposu olarak 1 litreye sığdırdı. Kolay açılıp kapanabilen kapak yapısı ile istediğiniz kadar meyve suyunu içip kapağını kapatıp gerisini başka bir zamana saklayabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında Dimes markalı meyve suyu ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve onları satın alabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında içecekler bölümünde bulunan kayısı suyu reyonunda Dimes marka meyve suyu seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, kayısı püre konsantresi, şeker (pancar şekeri kullanılmıştır), asitlik düzenleyici (sitrik asit), aroma verici (kayısı). Meyve oranı en az %40.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.İçmeden önce çalkalayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DİMES GIDA SAN. VE TİC. A.Ş-mek, Sivat Cd. No:4, 34785 Dudullu Osb/Sancaktepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 50
Enerji (kj) 211
Karbonhidrat (g) 12.1
Şekerler (g) 12
Lif(g) 0.2
Protein (g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız