Dimes Kırmızı Meyveler 1 Litre #30094507 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Kırmızı Meyveler 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
37,50 TL

adet
İçecekler reyonunda Dimes Kırmızı Meyveler 1 lt seçeneği son zamanların favori meyve suları arasında yer alıyor. Kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak Dimes meyve suları reyonlarımızda satıştadır. Markanın bu özel ürünü tamamen kırmızı meyveleri içermektedir. Elma, kiraz ve nar gibi sadece kırmız renkli meyvelerden üretilen soğuk içeceklerden vazgeçemeyeceksiniz. Farklı bir aroma arayışında olanlar için son derece harika bir seçenektir. Dünden bugüne meyve suyu konusunda adını geniş kitlelere duyuran Dimes markası her geçen gün yeni tatları sunmaya devam ediyor. Şimdi de karışık meyveli içecek seçeneklerini CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.Meyve suyu reyonuna geldiğinizde karşınıza Dimes Kırmızı Meyveler 1 lt içecek çeşitleri çıkacaktır. Sizler de nar, kiraz ve elma aromalarını seviyorsanız bu atom etkisindeki içeceği deneyebilirsiniz. Gün içinde evinizde soğuk içecek olarak tercih edebilirsiniz. Misafirleriniz için herkesin tüketebileceği bu içeceği ikram etmek uygun bir davranış olabilir. Küçük büyük herkesin beğeni ile karşılayacağı karışık meyve suları pratik ikram olanağı sağlıyor. Evinizde ve iş yerinizde en pratik ikramları Dimes meyve suyu ile hazırlamak için ürünleri hemen sepetinize eklemeye başlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su,meyve suyu konsantreleri(elma,üzüm,vişne,nar,frenk üzümü,frambuaz,çilek,yaban mersini),siyah havuç suyu konsantresi,asitlikdüzenleyici

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.İçmeden önce çalkalayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DİMES GIDA SAN. VE TİC. A.Ş-mek, Sivat Cd. No:4, 34785 Dudullu Osb/Sancaktepe/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 48
Enerji (kj) 202
Karbonhidrat (g) 11.6
Şekerler (g) 11.2
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız