Dimes Vişne İçeceği 200 ml Tetra Paket #30089526 | CarrefourSA
Marka: DİMES

Dimes Vişne İçeceği 200 ml Tetra Paket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8,50 TL

adet
Ağız sulandıran mayhoş tadı ile vişne, ülkemizde meyve olarak tüketilmesinden daha fazla meyve suyu olarak tercih ediliyor. İçecek reyonlarında meyve suyu bölümünde bulabileceğiniz DİMES VİŞNE NEKTARI 200ML TETRA her mevsim vişne tadını damağınızda hissetmenize olanak tanıyor. Özenle seçilen ve çeşitli kontrollerden geçtikten sora sıkılan vişneler 200 ml’lik ambalajda tüketicilere sunuluyor. Karton ambalajı ile içecek reyonlarında yerini alan bu içecek buzdolabında ya da dış ortamda muhafaza edilebiliyor. Saklama için özel bir koşul gerektirmemesi avantaj sağlıyor.100 ml DİMES VİŞNE NEKTARI 200ML TETRA içinde 48 kcal enerji bulunuyor. Yağ oranı oldukça düşük olan bu ürünün 100 ml’lik miktarında 11,8 gr karbonhidrat yer alıyor. Aynı miktarda ürünü tatlandırmak için 11,7 gr şeker kullanılıyor. Her mevsim vişne lezzetini sofralarınıza taşıyacak olan bu ürünü yemeklerinizin yanında tüketebilir ya da pratik bir şekilde hazırladığınız tost ya da makarna gibi yiyeceklerle birlikte tüketebilirsiniz. Film keyfini doruğa çıkarmak üzere sıkça tüketilen kuruyemiş, patlamış mısır ya da cipslerin yanında da vişne içeceğinizi keyifle yudumlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Meyve Oranı: En Az %20. Konsantreden Üretilmiştir. Su, Şeker (Pancar Şekeri Kullanılmıştır), Vişne Suyu Konsantresi, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Aroma Verici (Vişne)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz. İçmeden Önce Çalkalayınız. Serin, Kuru Ve Güneş Işığı Almayan Ortamlarda Depolanmalıdır. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Muhafaza Edilmeli Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir

Süzme Ağırlık
200

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Dimes Gıda San. Ve Tic. A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa/İzmir

İşletme Kayıt No
TR-35-K-014056

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 47
Enerji (kj) 201
Karbonhidrat (g) 11.8
Şekerler (g) 11.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız