Doğadan Adaçayı 20'li #30099984 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Adaçayı 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
34,50 TL

adet
"Doğadan Adaçayı 20 x 1,3 gr

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan bitki çaylarının şifaları saymakla bitmez. Siz de her mevsim sağlıklı kalmak istiyorsanız, hem leziz hem de sağlıklı bitki çaylarını deneyebilirsiniz.

Size ve sağlığınıza iyi gelecek, keskin kokusu ve tazeliği ile içinizi ısıtacak adaçayı, yüzyıllardır pek çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor. Antioksidan bakımından son derece zengin adaçayı, kışın sıklıkla yaşanan soğuk algınlığının tedavisinde en doğal yollardan biridir. Siz de virüslerden korunmak için tüketebilirsiniz.

Sadece virüslere değil, diş ve diş eti sağlığınıza da iyi gelen ürün, C vitamini açısından da oldukça zengin. Stres ve kaygıya da iyi gelmesi ile bilinen adaçayı, ülkemizde Batı ve Güneybatı bölgelerinde yetişir. Genellikle tohumuyla kendiliğinden yeşillenebilen bu bitkide sindirim ve sinir sistemine iyi gelen B vitamini de bulunur. İştahsızlık, yorgunluk hissi, mide ve bağırsak bozukluğu ve sinir iltihaplarına iyi gelen B vitaminini de adaçayından almak mümkündür.

Cilt problemlerine de iyi gelen adaçayını, soğuduktan sonra, pamuk yardımı ile yüzünüze sürebilirsiniz. Gözenekleri temizleyerek sivilce oluşumunu da engeller. Ayrıca, mantar, egzama gibi cilt hastalıklarının belirtilerini hafifletmek için bazı uzmanlar tarafından önerilmektedir. Siz de bitki çayları reyonunda sunulan, Doğadan Adaçayı bitki çayını, hemen alışveriş sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 99151

"
İçindekiler Bilgisi
Adaçayı (yaprak).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
5dk/min-100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DOĞADAN GIDA ÜRÜNLERİ SAN VE PAZARLAMA A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - ANKARA

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız