Doğadan Beyaz Çay Portakal Çiçeği 18'li #30054369 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Beyaz Çay Portakal Çiçeği 18'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
78,95 TL 59,25 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
"Doğadan Beyaz Çay Portakal Çiçeği 20'li

Günlük hayatın her yerinde olan ve hangi çeşit olursa olsun herkesin içtiği çay, son yıllarda yeni bir form kazanmış durumda. Beyaz çay, özellikle zayıflamak isteyen ve formunu korumak isteyen insanların tercihleri arasında üst sıralarda yer almaya başladı. Vücutta yağı parçalayıcı özelliğe sahip olan ve yeni yağ oluşumunu engelleyen beyaz çay, diyet veya spor yapanların yardımcılarından biri.

Ayrıca beyaz çay, cildin yenilenmesine ve elastin maddesinin vücutta tutulmasını sağlayarak daha sıkı bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Bunların dışında içerdiği antioksidanla vücudun sağlıklı kalmasına ve direncinin yükselmesine destek oluyor. Virüs ve bakterilere karşı sizi korurken, tansiyon ve kolesterolü dengeliyor.

İçimi oldukça kolay ve hafif olan son yılların gözdesi beyaz çay, Doğadan Beyaz Çay Portakal Çiçeği paketlerinde, birçok yararının yanı sıra hoş kokusu ve tadıyla bilinen portakal çiçeğiyle buluşuyor. Kadınlar için önemli bir adet düzenleyici olan portakal çiçeği, vücudunuz yenilenir ve form kazanırken, hormon dengenizi korumanıza da yardımcı oluyor.

Meyve çayları reyonunda sunulan ürünü, 20'li fincan poşetler halinde paketlenmiş şekilde CarrefourSA aracılığıyla almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Kodu: 389614

"
İçindekiler Bilgisi
Beyaz Çay (%73), Yeşil Çay, Aroma Vericiler (Portakal, Limon, Portakal Çiçeği), Portakal Çiçeği (%0,5)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
2-3dk/min-70-80C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız