Doğadan Geleneksel Karadeniz Bardak 100'lü #30041299 | CarrefourSA
Marka: DOĞADAN

Doğadan Geleneksel Karadeniz Bardak 100'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Doğadan Geleneksel Karadeniz Bardak 100 lü

Karadeniz'in çay bahçelerinden özenle toplanarak hazırlanan Doğadan Geleneksel Karadeniz Bardak 100 lü paketi, kısa sürede demlenme özelliği ve yumuşak içimi ile CarrefourSA fincan poşet çaylar reyonlarında beğeninize sunuluyor.

Türk insanın en çok tükettiği içeceklerden biri olan çay, tadı ve özü yitirilmeden süzen poşetler halinde sunuluyor. Süzen poşetlerinizi kısa sürede kaliteli ve hoş kokulu çay tadı alabilmek için kullanabilirsiniz. Siyah çayın içerisinde barındırdığı C vitamininden de gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz. Günün herhangi bir anında canınız çay istediğinizde sadece bir fincan sıcak su ile geleneksel Karadeniz çayını tadabilirsiniz. Ürün, fincana bırakıldığında kısa sürede demini ve rengini vermeye başlayarak bir iki dakika içerisinde tam kıvamına ulaşır. Kahvaltılarınızda vakitten tasarruf etmek adına kullanabileceğiniz ürünü gün içerisinde de sıklıkla kullanabilir, evde aile üyelerinizle, iş yerinde çalışma arkadaşlarınızla sohbetlerinizi ürünün enfes kıvamı ile tatlandırabilirsiniz. 100 adet süzme fincan çay içeren paketi ile uzun süre kullanıma imkan veren ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Hızlı demlenme özelliği ve 100'lü ekonomik paketi ile ürünü hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.


"
İçindekiler Bilgisi
Siyah Çay, Bergamot Aroma Vericisi.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
2-3 dk/min - 100C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Doğadan Gıda Ürünleri San Ve Pazarlama A.Ş-Çınar Mah. Duru Cad. No:11 06750 /Akyurt - Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000096

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız