Doğanay Şalgam Suyu Acılı 1000 ml #30082337 | CarrefourSA
Marka: DOĞANAY

Doğanay Şalgam Suyu Acılı 1000 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
26,90 TL 21,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
 Turpgillerden bir sebze olan şalgam, kırmızı renkteki köküyle bilinir ve sağlık açısından oldukça faydalıdır. İçerisinden C, A ve E vitaminleri yoğun olarak bulunur. Bunların yanında kalsiyum ve potasyum açısından da zengin olan sebze, genellikle çeşitli işlemlerle içecek haline getirilen suyu ile bilinir.Acı tadının yanı sıra tuzlu olduğu için tansiyon hastaları tarafından fazla tüketilmemesi tavsiye edilen bu içecek, anti-inflamatuar özelliği sayesinde iltihaplara karşı çözüm sunar ve kalp hastalıklarının oluşumunu engeller. Doğanay Şalgam Suyu Acılı 1 Lt aracılığıyla sofralarınıza gelen içecek, bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur. Hijyenik şartlarda el değmeden şişelenen ürün, bağırsakları çalıştırması ve içerisinde bulunan lifler sayesinde kilo vermeyi kolaylaştırdığı için diyet yapan insanlar tarafından da çokça tercih edilmektedir. Et yemeklerinin yanında ve yaz aylarında yoğunlukla tercih edilen ürünü siz de hemen sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, MOR HAVUÇ, TUZ,BULGUR (BUĞDAY ÜRÜNÜ), ŞALGAM TURBU, KORUYUCU(SODYUM BENZOAT), SÜS BİBERİ

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Soğuk içiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DOĞANAY GIDA TARIM VE HAYVANCILIK SAN.VE TİC.A.Ş.-Adana Hacı Sabancı Org. San. Bölg. S.Demirel Bulvarı No:13 Sarıçam ADANA

İşletme Kayıt No
TR-01-K-000049

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 3
Enerji (kj) 13
Yağ (g) 0.1
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 0.1
Lif(g) 0.1
Protein (g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız