Doğanay Adana Şalgamı Acılı 2000 ml #30082332 | CarrefourSA
Marka: DOĞANAY

Doğanay Adana Şalgamı Acılı 2000 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Doğanay Şalgamsuyu Acılı 2lt.

Yiyeceklerin yanında tüketimi kolaylaştıran, sıcak günlerde serinlemek için tüketilecek içecekler aranırken doğal olan asitsiz bir içecek arayanlara Doğanay şalgam suyu acılı 2lt. en iyi alternatiflerden biri oluyor. Farklı tadıyla lezzetli bir içecek tüketimi sunan ürün doğallığı ile en rahat tüketilebilen içeceklerden oluyor.

CarrefourSA mağazalarının içecekler reyonunda kolaylıkla bulabileceğiniz Doğanay şalgam suyu acılı 2lt. ürün Doğanay kalitesinin korunduğu doğal ürünlerden biri oluyor. Hijyen ve gıda güvenliği konusunda hiçbir şüphe barındırmayan ürün tatlı ve acı tatlarını bir arada buluşturması ile eşsiz bir lezzeti sizlere sunuyor.

Şalgam suyu yapılmak üzere özel olarak yetiştirilen havuçların, yine özel olarak üretilmiş olan buğdaylardan elde edilen bulgurların mayalanması ile yapılan şalgam suyu Tarsus ve Adana yörelerinin lezzetini ayağınıza getiriyor. Bölgenin acı süs biberleri ile fermente edilerek son halini alan şalgam suyunu acılı olarak rahatlıkla tüketebilirsiniz. Uzun süren bir üretim sürecinin sonucunda ortaya çıkan şalgam suyu rahat tüketim sağlayan bir içecek olmasının ötesinde aynı zamanda vücuda olan faydaları ile de yararlı bir içecek oluyor.

Doğal içecek lezzetini deneyimlemek için ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız