Doğanay Adana Şalgamı 2 lt Acısız #30082277 | CarrefourSA
Marka: DOĞANAY

Doğanay Adana Şalgamı 2 lt Acısız

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Hijyen ve gıda güvenliğine maksimum önem verilerek üretilmiştir. Tatlı ve kıvamında bir acı tada sahip olan Doğanay Acısız Adana Şalgamı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Şalgam kökleri sebze olarak yenilen turpgillerden bir bitkidir. Şalgam, günümüzde hem insanlar hem de hayvanlar için üretilmektedir. İnsan yiyeceği olarak yetiştirilenleri yumuşak etli, hayvan yemi olanları ise sert etlidir. Bu bitki kullanılarak Adana, Osmaniye, Mersin yöresine ait bir içecek (Şalgam suyu) de üretilir. Şimdi şalgam suyunun kaliteli ve doğalını arayanlara Doğanay ile yardımcı oluyoruz. Siz de siparişinizi vererek yemeklerinizin yanında keyifle şalgamı tüketebilirsiniz. CarrefourSA ile artık her şey daha kolay, daha hızlı!”

Kurucusu Baba Hasan Doğanay önderliğinde 1960 yılında, gıda sektöründeki farklı alanlardaki girişimleri ve ilkeli, dürüst, başarılı çalışmaları 1997 yılında Şalgam Suyu üretimiyle devam etmiştir. Adana Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde 1300 m2 kapalı alanda başlatılan Şalgam Suyu üretimleri, yenilik, farklılık ve kaliteyle birlikte, Doğanay markasının Türkiye’de ve dünyada bilinir sayılı markalar arasına girmesini sağlamıştır.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız