Dolco Meksika Fasulyesi 400 g #30060709 | CarrefourSA
Marka: DOLCO GOLD

Dolco Meksika Fasulyesi 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dolco Meksika Fasulyesi 400 Gr.

Pratik bir şekilde hazırlayıp tüketebileceğiniz Dolco Meksika Fasulyesi 400 Gr. lezzetli ve besin değeri yüksek bir gıdadır. 400 gramlık konservede satışa sunulan ürünü, özellikle Meksika yemeği sevenler, püre haline getirerek yemeklerinin yanında sos olarak kullanabilirler. Et yemeklerinin yanında garnitür olarak sunabileceğiniz Meksika fasulyesini, damak zevkinize göre değişik baharatlarla lezzetlendirerek de tüketebilirsiniz. Değişik tariflerdeki salatalarında vazgeçilmezi haline gelmiş olan Meksika fasulyesini, ızgara tavuk ve köftelerin yanında da servis edebilirsiniz. İsteğinize göre farklı gramajlarda satın alabileceğiniz ve konserve kutusunda uzun süre muhafaza edebileceğiniz ürünümüzü, CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Yüksek besin değerine sahip olması ve doyuruculuğu nedeniyle tercih edilen ürünümüz, sağlıklı beslenmek isteyen herkesin sofralarında yerini alıyor. Farklı yemek tariflerinde ve salatalarınızda kullanabileceğiniz Meksika fasulyesini, istediğiniz her öğünde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Özellikle formunu korumak isteyenler, Meksika fasulyesine kutu mısır, turşu, dereotu, taze soğan, nar ekşisi ve zeytinyağı ekleyerek lezzetli satalar yapabilirler. Dolco Meksika Fasulyesi 400 Gr. ürünümüze, gıda ve yemek malzemeleri reyonumuzun, konserveler bölümünden ulaşabilir, sayfamız üzerinden de kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız