Domestos Dağ Esintili 810 ml + Cif Jel 750 ml #30082004 | CarrefourSA
Marka: CIF

Domestos Dağ Esintili 810 ml + Cif Jel 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Domest. 810 Gr Dağ Es Set + Cif Jel 750 Ml

Temizlik ürünleri reyonunda çeşitli ev bakım deterjanları ve sıvılar bulunmaktadır. Domest. 810 Gr Dağ Es Set + Cif Jel 750 Ml ürünleri de bunlardan ikisidir. Domestos ev bakım ve temizlik ürünleri arasında ön plana çıkan bir temizlik deterjanıdır. Zorlu ve inatçı lekeler söz konusu olduğunda akla gelen ilk markalardan biri de Domestos’tur. Markanın ev bakım deterjanları mutfak ve banyoların temizliğinde kullanılır. Tuvaletlerde ve diğer fayans yüzeylerinde de yine aynı deterjanı kullanabilirsiniz. Kararan fayans ve karo yüzeylerini aydınlatır. Aralardaki kir birikintilerini çıkartır ve tuvalet taşı, klozet gibi alanlarda kullanılabilir. Tuvalet taşında oluşan kireç parçalarına karşı Domestos sıvı deterjanı tercih edebilirsiniz. Klozetinizi temizlerken de yine söz konusu markayı kullandığınızda lekelerin kısa zamanda kaybolduğunu göreceksiniz. Zorlu lekeleri Domestos ile çıkartabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında yerini alan ev bakım ürünlerini hemen mağazamıza uğrayarak satın alabilirsiniz.

Ev bakımı reyonunun mutfak ve banyo ürünleri bölümündeki Domest. 810 Gr Dağ Es Set + Cif Jel 750 Ml ile mutfaklarınızı ve tezgâhınızı da temizleyebilirsiniz. Sararan fayans ve taş yüzeyleri Domestos ile sildiğinizde sonuçtan memnun kalacaksınız. Satın almak için sizleri mağazamıza bekliyoruz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız