Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Super Boy 113 G #30031225 | CarrefourSA
Marka: DORITOS

Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Super Boy 113 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,50 TL

adet
Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Super Boy 113 g
Yılların eskitemediği, yoğun peynir çeşnisi ve mısırın birleşiminden doğan mükemmel tat Doritos Nacho, atıştırmalıkların en lezzetlisini sunuyor.
CarrefourSA’nın cipsler bölümünde yer alan Doritos Nacho Peynirli Mısır Cipsi Super Boy 121 g, atıştırmalık tüketme zevkini ikiye katlıyor. Cipsin en sık tercih edildiği zamanlarda; televizyon karşısında vakit geçirirken, maç ya da dizi izlerken, en sevilen film için salonu hazırlarken, dostlarla içecekleri alıp bahçede uzun bir geceye hazırlanırken her zaman yanınızda Doritos yer alıyor. Anın keyfini yaşamanıza anlam katan atıştırmalığı, tüm aile üyeleriyle birlikte güvenle yiyebilirsiniz.
Nacho süper boy cipsin peynir ağırlıklı çeşnisinin mısıra kattığı lezzet, sağlıklı ortamlarda üretiliyor ve ambalajlanıyor. Paketi açtığınız andan itibaren tadını çıkarmanız gereken bir lezzet vadediyor. Dilerseniz evde hazırladığınız özel soslarla tüketebilirsiniz. Süzme yoğurt ve baharatlarla ya da domates ve taze yeşillikler ile hazırlanılan dipsos’lar sayesinde farklı bir lezzete ulaşabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra üzerinde yazan son kullanım tarihine kadar tüketmeniz tavsiye ediliyor.
Atıştırmalık denilince akla gelen, içeceklerin ve sohbetin keyfini ikiye katlatan Doritos Nacho’yu hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Mısır, Palm Olein Yağı, Peynirli Çeşni [Maltodekstrin, Peyniraltı Suyu Tozu (Süt Türevi İçerir), Buğday Unu (Gluten İçerir), Tuz, Peynir Tozu %0,7 (Süt Türevi İçerir), Bitkisel Yağlar (Ayçiçek, Kolza Tohumu, Palm), Domates Tozu, Aroma Vericiler (Süt Türevi İçerir), Soğan Tozu, Yayık Altı Suyu Tozu (Süt Türevi İçerir), Potasyum Klorür, Aroma Arttırıcı (Monosodyum Glutamat), Sarımsak Tozu, Süt Proteini, Dekstroz, Asitlik Düzenleyiciler (Laktik Asit, Sitrik Asit), Renklendiriciler (Paprika Ekstrakt

Alerjen Bileşenler
Peyniraltı suyu tozu (süt türevi içerir), buğday unu (gluten içerir), peynir tozu %0,7 (süt türevi içerir), aroma vericiler (süt türevi içerir), yayık altı suyu tozu (süt türevi içerir), süt proteini,

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin ortamda saklandığı taktirde TETT'ye kadar tazeliğini korur.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
113

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Frito Lay Gıda San. ve Tic. A.Ş. Tekfen Tower Büyükdere Cad. No:209 A Blok 34394 4.Levent / İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-000462

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 503 25
Enerji (kj) 2103 25
Yağ (g) 26.3 38
Doymuş Yağ(g) 11.2 56
Trans Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 57.4 22
Şekerler (g) 1.8 2
Lif(g) 3.7 15
Protein (g) 7.2 14
Tuz(g) 1.1 18
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg