Lego Dots Gizli Bölme #30305304 | CarrefourSA
Marka: LEGO

Lego Dots Gizli Bölme

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dots Gizli Bölme

Yaratıcılığı teşvik eden Lego Dots Gizli Bölme Seti; çocuğunuza sanatsal bir eğlence sunarak motor becerilerinin gelişmesine imkan tanır. 451 parçadan oluşan Lego Dots Gizli Bölme Seti'nin içinde sevimli bir kedi, anahtar şeklindeki parça çıkarma aleti, 2 gizli bölme ve çok sayıda minik Dots parçası bulunur.

Çocuğunuz sevimli kediyi kalemlik olarak kullanırken kedinin patilerinde bulunan parçalara minik not kağıtları iliştirerek onu eğlenceli hale getirebilir. Dots parçaları yardımıyla kedinin yüzünü farklı duygu durumlarını yansıtacak şekilde tekrar tekrar tasarlayabilir. Parça çıkarma aleti ile de tasarımlarını konforlu bir şekilde değiştirebilir. Lego Dots Gizli Bölme Seti, çocuğunuzun minik sırlarını saklayacağı özel alan oluşturmasına imkan tanır.

12x7x7 cm boyutlarında tasarlanan Lego Dots Gizli Bölme Seti 6 yaş ve üzeri için uygun. Çocuğunuzun hayal dünyasını harekete geçiren Lego Dots Gizli Bölme Seti'ni pratik tepsisi sayesinde saklamak da çok kolay!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız