Dove 1 Minute Serum Saç Bakım Kremi Uzun Saç Terapisi 170 ml #30277978 | CarrefourSA
Marka: DOVE

Dove 1 Minute Serum Saç Bakım Kremi Uzun Saç Terapisi 170 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Şimdiye kadarki en güçlü saç bakımımız yeni Dove Uzun Saç Terapisi 1 Dakika Serum Saç Bakım Kremi’yle tanışmaya hazır mısınız?

Yoğun ve etkili formülü ile yıpranmaları anında onaran Dove Uzun Saç Terapisi 1 Dakika Serum Bakım Kremi olası yıpranmalara karşı saçınızı korur. 1 dakikada saçlarınızda etki gösteren Dove Uzun Saç Terapisi 1 Dakika Serum Saç Bakım Kremi her saç telinizi canlandırırken dipten uca besler. Dove Uzun Saç Terapisi 1 Dakika Serum Bakım Kremi Arjinin, L-lizin ve seramid içeren 3x kompleks ile tasarlandı. Seramid saçlarınızı onarırken arjinin saçlarınızı besler, L-lizin ise saçlarınızın doğal uzamasına destek olur. Nasıl Kullanılır? Dove Saç Dökülmelerine Karşı 1 Dakika Serum Saç Bakım Kremi’ni avucunuza bir ceviz büyüklüğünde alın, ıslak saça ortalarından uçlarına doğru uygulayın ve sadece 1 dakika bekletin sonra kolayca durulayın. İşte hepsi bu kadar. Dahası mı? Tüm Dove ürünlerinde olduğu gibi hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve PETA tarafından onaylanmıştır. Güçlü, parlak ve onarılmış uzun saçlar için 1 dakika yeter! Şimdi kendiniz olduğunuz her anda; biçimlere, ölçülere, renklere takılmadan güzelliği dilediğiniz gibi yaşamanın tam zamanı.

 

İçindekiler: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Behentrimonium Chloride, Dipropylene Glycol, Glycerin, Parfum, Amodimethicone, Citric Acid, Sodium Gluconate, Disodium Edta, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Cetrimonium, Chloride, Peg-7 Propylheptyl Ether, Lysine Hcl, Arginine, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Peg-7 Gyceryl Cocoate, Methylisothiazolinone, Ceramide NG, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız