Dr. Beckmann Dr Beckmann Renk Koruyucu Mendil 12 Adet #30040442 | CarrefourSA

Dr. Beckmann Dr Beckmann Renk Koruyucu Mendil 12 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
105,90 TL

8,83 TL / Adet

adet
"Dr Beckmann Renk Koruyucu Mendil 12Adt
Özel çamaşır bakımı bölümünde yer alan Dr Beckmann Renk Koruyucu Mendil çamaşırları yıkamadan önce vakit kaybetmenize yol açan renk ayrımına son veriyor. Renklilerin ve açık renklilerin aynı anda yıkanmasına izin veren ürün mikro gözenekli yapısı ile yıkama sırasında ortaya çıkan fazla boyaları kendi üzerinde toplayarak giysilerinizin üzerine geçmesini engelliyor. Tüm ısı derecelerinde ve her çeşit kumaş üzerinde etkili olan ürün hem makinede hem de elde yıkamada kullanılabiliyor.
Renk koruyucu mendili yıkama öncesinde çamaşırlarınız ile beraber makinenize atmanız gerekiyor. Yıkama sırasında fazla renkleri kendi bünyesinde hapseden mendili yıkama bitince makineden çıkarıp çöpe atmanız yeterli oluyor. Eğer renkli çamaşırlarınız ağırlıkta ise 2 mendil, açık renkli çamaşırlarınız ağırlıkta ise 1 mendil kullanmanız tavsiye ediliyor. Beyaz çamaşırlarda bile rahatlık ile kullanabileceğiniz ürünün lekeler üzerinde bir etkisi olmuyor. İlk defa yıkanacak giysileri ve çok koyu renkli giysileri kumaş boyasını bırakana kadar ürünü kullanmadan, ayrı yıkamanız öneriliyor. Karton malzeme kullanılarak üretilen ambalajın içerisinde 12 adet ultra emici mendil sizlere sunuluyor.
Çamaşır ayırma derdini ortadan kaldıran ürünü satın almak için hemen alışverişe başlayın.
Ürün Kodu: 397947
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız