Dr. Oetker Jel Muz Aromalı 100 g #30095674 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Jel Muz Aromalı 100 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Lezzetli küçük atıştırmalıklarla birlikte pasta ve tatlı türü yiyeceklerin hazırlanmasında kullanılan Dr.Oetker Jel Muz Aromalı 100 g, oldukça pratik bir şekilde hazırlanabilir. Misafirler için hazırlanan ikramlara içerisindeki aroma sayesinde muz tadı veren ürün süslemelerde de kullanılabilir. 

Aromalı Jel Nasıl Hazırlanır?

Unlu mamüller ve tatlılar kategorisinde yer alan jel; 250 ml (2.5 çay bardağı) ölçüsündeki kaynayan suyun içerisine ilave edilip üzerine de 250 ml (2.5 çay bardağı) değerinde soğuk su eklenerek karıştırılır. Elde edilen bu karışımın istenen kıvama ulaşması halinde ocaktan alınarak kalıp ve kaselere boşaltılır. Kullanıcının tercihine göre değerlendirilen jeller buzdolabında yaklaşık 3-4 saat bekletildikten sonra servis edilir. 

Nefis Atıştırmalıklar için Pratik Çözümler 

Tatlı, pasta ve cheesecake türü yiyeceklerin hazırlanmasında kullanılabilen muz aromalı jel, buz küpleri haline getirilerek de kullanılabilir. Farklı şekillerde değerlendirilebilen ve ikramlık olarak da sunulabilen jeller meyve salataları ve sütlü tatlılara ilave edilerek tüketilebilir. Yiyeceklerin süslenmesinde de kullanılan ürünlerle aynı zamanda jel shootları hazırlanabilir. Meyvelerin kabuklarında hazırlanan jeller çikolata gibi farklı yiyeceklerle de değerlendirilerek servis edilebilir. Ürüne tek tıkla online bir şekilde sahip olabilirsiniz. 

30095674  

İçindekiler Bilgisi
Şeker, sığır jelatini, asitlik düzenleyiciler(fumarik asit, trisodyum sitrat), aroma verici, renklendirici(amonyum sülfit karamel).

Alerjen Bileşenler
Sülfit içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Dr. Outker Gıda San. ve Tic. A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 64
Enerji (kj) 272
Karbonhidrat (g) 14.1
Şekerler (g) 14
Protein (g) 1.9
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız