Dr. Oetker Kazandibi 165 Gr #30097049 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Kazandibi 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,90 TL

adet

Uzun yıllardır Türk mutfaklarında yer edinmiş kalitesi ile öne çıkan Alman markası Dr. Oetker'in klasik Türk tatlılarından biri olan Kazandibi mükemmel tarifi ile sizi şaşırtacak. Klasik yöntemlerle yapması oldukça güç olan bu tatlıyı alışıldık lezzetinden hiçbirşey kaybetmeden hızla hazırlayabileceğiniz formülü ile sevdiklerinize unutamayacakları geleneksel bir lezzet deneyimi yaşatabilirsiniz. 

Evde Kazandibi Yapmak Artık Çok Kolay

Şimdiye kadar pastaneden aldığınız bu tatlıyı Dr.Oetker Kazandibi 150 g ile kolaylıkla hazırlayıp misafirlerinize servis edebilirsiniz. Ek malzeme olarak sadece süt gerektiren ürünü isterseniz karamelize ederek sunabilirsniniz. 750 ml sütü tencereye aldıp tüm paketi dökünüz. Orta ateşte karıştırarak pişirdiğiniz kazandibi kaynayınca kısık ateşte birkaç dakika pişirmeye devam ediniz. Daha önceden margarin ile yağlanmış alüminyum tepsiye aldığınız kazan dibini kuvvetli ateşe alarak gezdiriniz. Beş ile on dakika içinde kızaran kazan dibini kenara alıp oda sıcaklığına getiriniz. Buzdolabına aldığınız tatlınızı iki saat kadar soğutunuz ve ters çevirerek servis yapınız. Rulo şeklinde servis için daha büyük bir tepsi kullanmanız yeterli olacaktır. CarrefourSA'nın hazırlanacak geleneksel tatlılar reyonundan satın alabileceğiniz Dr. Oetker Kazandibi'ni tek tıkla hemen edinebilirsiniz. 

30097049 

İçindekiler Bilgisi
ŞEKER, NİŞASTALAR, PİRİNÇ UNU, TUZ, AROMA VERİCİ, RENKLENDİRİCİ(BETA KAROTEN).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN, KURU VE KOKUSUZ ORTAMDA SAKLAYINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş. BEKİR SAYDAM CAD. NO:68 PANCAR-TORBALI/İZMİR

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 156
Enerji (kj) 658
Yağ (g) 3.8
Doymuş Yağ(g) 2.1
Karbonhidrat (g) 27
Şekerler (g) 19.3
Protein (g) 3.5
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız