Dr. Oetker Salep 4*20 g #30098364 | CarrefourSA
Marka: DR. OETKER

Dr. Oetker Salep 4*20 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dr Oetker Salep 4x20 Gr

İçecekler reyonunda sizleri sıcacık bir lezzet bekliyor. Dr Oetker salep 4x30 gr kalite ve lezzetiyle ikramlarınızda yer alacak farklı bir içecek. Konuklarınıza ikram için yeni bir içecek arayışındaysanız onlara Dr Oetker markasına ait salepten sunmayı deneyebilirsiniz. Salep bizim kültürümüzün yıllardır vazgeçilmeyen içecek türlerinden biridir. Sıcacık beyaz kıvamın üzerine tarçın koyarak içmeyi deneyebilirsiniz. Salep bitkisinin tozundan elde edilen bu içeceği her dönem tüketebilirsiniz. Damak tadınıza uygun salep çeşidi Dr Oetker güvencesiyle reyonlarımızda yerini almıştır.

Dr Oetker salep 4x20 gr bir kutusu içinde 4 paket bulunmaktadır. Uzun süre kullanabileceğiniz ekonomik paket sıcak içecekler reyonunda sizleri bekliyor. Her gün aynı içecekleri tüketmekten sıkıldıysanız bu aromatik tadı deneyebilirsiniz. Kendinize ve ailenize Dr Oetker salep ile leziz ikramlar hazırlayabilirsiniz. Ürünü satın almak için mağazamızı ziyaret edebilir ve salep çeşitlerine göz atabilirsiniz. Dilerseniz hiç yorulmadan online olarak da satın alabilirsiniz. Sitemize girerek sıcak içecekler kategorisinden salep seçiminde bulunup sepetinize ekleyebilirsiniz. Daha sonra sepetinizde biriken ürünlerle birlikte satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı ve güvenli alışveriş için mağazamızı tercih edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız