Dreamies Somonlu Kedi Ödül Maması 60 G #30145311 | CarrefourSA
Marka: DREAMİES

Dreamies Somonlu Kedi Ödül Maması 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 111 adet
34,90 TL

adet
Dreamies Somonlu 60 g

Kediler kendileri için petshop ürünleri de bulunan hayvanlar arasında bulunmaktadır. Kediler hem ülkemizde hem de dünyada en çok evcilleştirilen hayvanlar arasında yer almaktadır. Kedilerin ihtiyaçlarının kolay bir şekilde karşılanabilmesi ve daha uysal hayvanlar olması bu durumun başlıca sebepleri arasında yer almaktadır. Kediler üstelik sahip olduğu temizlik özelliği sayesinde de ev içerisinde çok fazla sorun oluşturmamaktadır. Yine kolay bir şekilde eğitilebilmeleri sayesinde de oldukça uysal bir şekilde yaşam sürebilmektedir. Kediler ayrıca oyun oynamayı da oldukça fazla sevmektedir. Oyunlar kediler için oldukça eğlenceli bir hal alabilir. Özellikle ödül verilerek kedilere oyun oynatmak oldukça kolay bir şekil almaktadır. Dreamies somonlu 60 g ürünleri kedilerin oyun sonrasında alabileceği en güzel ödüller arasında yer almaktadır. Siz de bu ürünü satın alarak kedilerinizin daha keyifli bir şekilde vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulunan bu ürünleri tükenmeden satın alın ve kediniz ile daha keyifli bir şekilde vakit geçirmeye başlayın.

Kedi reyonlarında bulabileceğiniz dreamies somonlu 60 g ürünleri sayesinde kedilerinizin oyun sonunda ödül almasını ve daha eğlenceli bir şekilde oyun oynamasını sağlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız