Dreamies Tavuklu Kedi Ödül Maması 60 G #30145310 | CarrefourSA
Marka: DREAMİES

Dreamies Tavuklu Kedi Ödül Maması 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 142 adet
34,90 TL 26,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Dreamies Tavuklu 60 g

Kedilerinizin eğitimine devam ettiğiniz dönemde başarılı oldukları her an onları mutlu etmek ve bu başarılarını ödüllendirmek için kullanabileceğiniz ürünlerden biri olarak Whiskas markası tarafından üretilmiş tavuklu ödüller, aynı zamanda çok keyifli bir ürün sağlıyor. Whiskas markasının yüksek kalitesi ile birlikte doğal bir lezzet oluşturan ve her kedinin severek tüketeceği Dreamies Tavuklu 60 g ürünü, özel bir kedi bisküvisi olarak onunla geçirdiğiniz eğlenceli anlarda size eşlik edebilir. Whiskas markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Petshop reyonu içerisinde Kedi bölümünde ulaşabileceğiniz Dreamies Tavuklu 60 g ürünü, yetişkin ve yavru kediler için tamamlayıcı bir ödül ürünü olurken içeriğinde protein ekstraktları, sebzeler, tahıllar, et türevleri, hayvansal ve bitkisel yağlar, mineraller ve birçok koruyucu madde barındırıyor. Aynı zamanda A vitamini, B vitamini, D vitamini ve E vitamini yönünden zengin olan bu ürün, 4 hafta içinde kullanılan ve her zaman taze içme suyu ile birlikte tüketilebilecek bir seçenek oluşturuyor. Evcil kedileriniz için bu ürün eşsiz bir seçenek sağlarken, aynı zamanda da onları mutlu etmenin en kısa yollarından biri sağlıyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız