Eğlenceli Serüven Oyun Halısı #30260719 | CarrefourSA
Marka: MOLİE

Eğlenceli Serüven Oyun Halısı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Eğlenceli Serüven Oyun Halısı

Çocuğunuzun güvenli bir şekilde eğlenceli zamanlar geçirmesini ister misiniz? O halde Molie Eğlenceli Serüven Oyun Halısı tam size göre. Eğlenceli Serüven Oyun Halısı ile bebeğiniz hem özgürce hareket edebilir hem de bilişsel gelişimine katkıda bulunacak olan figürlerle hoşça vakit geçirebilir.

Yumuşak zemin dokusu sayesinde bebeğinizi gönül rahatlığıyla yatırabilirsiniz. Halının üzerindeki çeşitli oyuncaklar ve figürler, sevimli miniklerin görsel ve bilişsel zekasının gelişimine katkı sağlar. Eğlenceli Serüven Oyun Halısı, el ve göz koordinasyonunun gelişimini de destekler.

Bebeğinizin sağlığını da düşünen Eğlenceli Serüven Oyun Halısı, sahip olduğu yapısı sayesinde içerisinde sağlığa zararlı kimyasallar barındırmaz. Kolay kurulumu ile dilediğiniz yere taşıyabilir ve birkaç dakika içerisinde kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Sizler de miniklerinizin eğlenerek öğrenmesini istiyorsanız Eğlenceli Serüven Oyun Halısı ile bir an önce tanışmalısınız!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız