Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Kremi Hindistan Cevizi Yağı 350 ml #30290457 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Doğanın Enerjisi Saç Bakım Kremi Hindistan Cevizi Yağı 350 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Güçlü ve bakımlı saçlara sahip olmak için Doğanın Enerjisinden yararlanmaya ne dersin? Yüzyıllardır saç bakımında kullanılan Hindistan Cevizi Yağının mucizevi faydaları artık tek bir şişede. %92 doğal kökenli içeriklerden* oluşan ve paraben içermeyen formülüyle Elidor Doğanın Enerjisi Hindistan Cevizi Yağı Bakım Kremi, saçlarına ihtiyacı olan nem, onarım ve uzun süreli korumayı sunuyor. Elidor Hindistan Cevizi Yağı Bakım Kremi sihirli formülüyle

saçlarına ağırlaştırmadan bakım yapar, her bir saç telini güçlü bir şekilde sararak besler ve onarır. İçeriğindeki Hindistan Cevizi Yağının doğal gücü sayesinde saçların her yıkamada yıpranmalara karşı gözle görülür şekilde güçlenir. Bu eşsiz formül aynı zamanda saçlarına parlaklık kazandırır ve doğadan esinlenen kokusuyla saçlarının doğal enerjisini ortaya çıkarır. Doğanın Enerjisini saçlarına yansıtmak için yapman gereken çok basit. Elidor Hindistan Cevizi Yağı Süper Bakım Kremini eline dök, şampuan sonrası saç diplerine değdirmeden boylarına uygula. Saç uçlarına bolca sürmeyi unutma. Ürünü eşit miktarda uyguladığına emin olduktan sonra saçlarını iyice durula. Daha iyi sonuç almak için bakım kremini Elidor Doğanın Enerjisi Hindistan Cevizi Yağı Onarıcı & Yıpranma Karşıtı Bakım serisinin diğer ürünleriyle birlikte kullanabilirsin. Elidor Hindistan Cevizi Yağı Bakım Kremi içeriğinin yanı sıra ambalajıyla da doğaya saygılı. Gücünü doğal bileşenlerden alan ve paraben içermeyen Elidor Hindistan Cevizi Yağı Bakım Kremi, %100 geri dönüştürülebilir şişesiyle karşınızda! Üstelik PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) onaylı Elidor Hindistan Cevizi Yağı Bakım Kremi geliştirilirken hiçbir hayvan üzerinde deney yapılmadı. Sen de Elidor Hindistan Cevizi Yağı Bakım Kremiyle Doğanın Enerjisini saçlarında hisset! İçindekiler: Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dimethicone, Parfum, Glycerin, Dipropylene Glycol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Lactic Acid, Amodimethicone, Sodium Chloride, Disodium EDTA, PEG-7 Propylheptyl Ether, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Coumarin, Linalool.

•Yıpranmış saçları besler, onarır, korur ve güçlendirir.
•Saçlara parlaklık kazandırır.

%92 doğal kökenli içeriklerden oluşur. *Su dahildir.

Paraben içermez.

PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) onaylıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız