Elidor Dökülme Karşıtı Saç Bakım Kremi 500 ml #30082057 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Dökülme Karşıtı Saç Bakım Kremi 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Elidor Dok. Kar. Bes. Kr. Pompasız Ser. 550 Ml

Kişisel bakım ürünleri çeşitli bakım ürünleriyle banyo ürünlerinin bulunduğu bir alandır. Buradan saç kremlerine de ulaşabilirsiniz. Elidor Dok. Kar. Bes. Kr. Pompasız Ser. 550 Ml saç kremi bu reyonda yer almaktadır. Saç kremlerinin inatçı saçları yatıştırmak gibi bir görevi vardır. Özellikle kabaran ve şekil almayan saçlarda tercih edilir. Kuru ve nemsiz saçların yatışması zor olduğundan saç kremi kullanımı zorunlu hâle gelir. Elidor markasının bu özel ürünü ile saçlarının daha güçlü ve canlı olmasını sağlayabilirsiniz. Dökülen saçların canlanması ve kopmaların önüne geçilmesi için tercih edilir. Saç kopmalarının nedeni saç teli zayıflamasıdır. Saç dökülmeleri de saç derisinin yeterince beslenememesinden kaynaklanır. 550 ml bu Elidor ürünüyle güçsüz saçlarınıza bir çözüm bulmuş olursunuz. Canlanan ve güçlenen saçlarınız daha dolgun bir görünüme kavuşur. Şekil vermekte zorlanmazsınız ve kurutmalar sırasında yaşanan yıpranmaları da azaltmış olursunuz. CarrefourSA reyonlarında bu özel bakım ürününü bulabilirsiniz.

Saç, bakım ve aksesuar reyonuna uğradığınızda Elidor Dok. Kar. Bes. Kr. Pompasız Ser. 550 Ml ürününü rahatlıkla bulabilirsiniz. Ürünü sepetinize ekleyip satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız