Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak Saçlar 500 ML #30081716 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Güçlü ve Parlak Saçlar 500 ML

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Superblend formülüyle saçlarına güç ve parlaklık veren yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın?

Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri vitamin içeren özel formülleri ve özenle seçilmiş bitkisel yağlarla saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor.
Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi ile saçların da senin kadar güçlü ve parlak!

Hep güçlü, hep ışıl ışıl saçlarım olsun kim istemez? Yeni Elidor Superblend Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi ile saçların daima güçlü ve göz alıcı olacak. Elidor Superblend Güçlü ve Parlak Serum Bakım Kremi, vitaminler ve makademya yağı içeren formülüyle saçını besler ve parlak bir görünüm vermeye yardımcı olur. Saçı yumuşacık yapmasıyla bilinen E vitamini, saça güç vermesiyle bilinen makademya yağı ve keratin, saçı kalın ve gür göstermesiyle bilinen kolajen içerir. Ağırlaştırmayan ve hızlı durulanan formülüyle saçlarını 5 kata kadar* güçlendirir ve saça gün boyu göz alıcı parlaklık kazandırır.

Sen de kendi yolunda hızla ilerlerken saçların da senin kadar güçlü olsun istiyorsan E vitamini, makademya yağı, keratin ve kolajen içeren yeni Superblend Güçlü ve Parlak Serum Bakım kremini mutlaka dene! Daha güçlü bir etki ve saçlar için, Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan ile birlikte kullan!

  • Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.
  • Saçı ağırlaştırmaz, hızlı durulanır.
  • Saçlarını besler güçlendirir, göz alıcı parlaklık sağlar.
  • Makademya yağı içeren formülü ile saçlara parlaklık verir.
  • E Vitamini içeren formülüyle saçları yumuşacık yapar.
  • Kolajen içeren formülü sayesinde saçı kalın ve gür gösterir, 5 kata kadar güçlendirir. *

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız