Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Sağlıklı Uzayan Saçlar 600 ML #30109973 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Serum Bakım Kremi Sağlıklı Uzayan Saçlar 600 ML

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Superblend formülüyle saçının sağlıkla uzamasına yardımcı olan yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın? Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri vitamin içeren özel formülleri ve özenle seçilmiş bitkisel yağlarla saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor.
Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi ile sağlıkla uzayan saçlarının keyfini çıkar!


Saçlarını uzatırken zorlanıyor musun? Dipten uca sağlıklı ve güçlü uzayan saçlar herkesin hayalidir. O zaman tam da bunun için üretilen yeni Elidor saç kremi ile tanışma vakti! Yeni Elidor Superblend Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremi saçı güçlendirir ve sağlıklı bir şekilde uzamasına destek olur. Güçlü içeriği sayesinde saçları her yıkamada dipten uca besler, güçlendirir. Elidor’un saç bakım kremi, içeriğindeki saçı güçlendirip doğal biçimde uzamasına destek olmasıyla bilinen biotin, saçı yumuşatma özelliğiyle bilinen argan yağı ve saça güç vermesiyle bilinen keratin içeren, ağırlaştırmayan ve hızlı durulanan formülüyle saçlarını dipten uca besler ve uzarken kırılmaları önler.


Sen de hayallerin yolunda yürürken saçların en güzel halinde olsun istiyorsan biotin, argan yağı ve keratin içeren formülüyle yeni Superblend Sağlıklı Uzayan Saçlar Serum Bakım Kremini mutlaka dene. Elidor Sağlıklı Uzayan Saçlar Şampuan ile birlikte kullan, daha güçlü saçların olsun!

  • Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.
  • Özel Superblend formülü saçı güçlendirir ve sağlıklı bir şekilde uzamasına destek olur.
  • İçeriğindeki biotin ile saçı güçlendirir, sağlıklı şekilde uzamasına yardımcı olur.
  • Argan yağı ile saçları yumuşacık yapar.
  • Keratin sayesinde saçı besler, güç verir.
  • Saçı ağırlaştırmaz, hızlı durulanır.

 

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız