Elidor Şampuan Güç ve Parlaklık 550 Ml #30081964 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Şampuan Güç ve Parlaklık 550 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Elidor Şampuan Güçlü ve Parlak 600 ml

Kişisel temizlik ve bakım hemen hepimiz için çokça önemli bir iştir. Kişisel temizlik ve bakım işlemlerinin en büyük kısmını elbette ki saç bakımı oluşturmaktadır. Saç bakımı ve temizliği en zor ve meşakkatli bakım ve temizlik sürecini teşkil etmektedir. Özellikle yıpranmış saçların bakımı tartışmasız oldukça zordur. Tüm bunlar için Elidor en özel formülü ile Elidor şampuan güçlü ve parlak 600 ml ürününü üretti.

Elidor şampuan güçlü ve parlak 600 ml güneş, deniz, rüzgar ve boyanın saçlara verdiği zararların onarılmasını sağlayan özel keratinli bakım formülü sayesinde kırılmış, zayıflamış ve yıpranmış saçlara yoğun bakım sağlar. Hasarlı saçların güzelliğini yeniden kazandıran ve canlandırarak dolgun ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlayan yoğun bakım formülü ile saçlarınızın en yakın dostu Elidor markalı şampuanınız olacaktır.

Uzun süreli kullanımı sonucunda farkı gözlerinizle görecek ve asla şampuandan vazgeçemeyeceksiniz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Elidor markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kişisel bakım bölümünde bulunan kozmetik şampuanlar reyonunda Elidor marka renk koruyucu ve canlandırıcı şampuan seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız