Elidor Superblend 2'si 1 Arada Sampuan Ve Saç Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili 650 ml #30267241 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend 2'si 1 Arada Sampuan Ve Saç Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili 650 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Superblend formülüyle kepeğe karşı etkili yeni Elidor ile tanışmaya hazır mısın? Saç bakımında doğanın gücünden faydalanan Elidor şampuan ve saç kremleri vitamin içeren özel formülleri ve özenle seçilmiş bitkisel yağlarla saçlarına güç ve enerji katmaya devam ediyor.

Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend saçının ihtiyacı olan vitamin ve yağları içeren eşsiz bir karışımdan oluşuyor. Yeni Elidor Superblend 2’si 1 Arada Şampuan ve Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili ile kepeksiz* saçlarının keyfini çıkar!

Temiz, sağlıklı, kepeksiz saçları kim istemez? Sağlıklı saç derisi ile kepeği önlemek mümkün…* Yeni Elidor Superblend kepek şampuanı ve saç kremi saçlarını besler, nemlendirir ve saç derini kurutmadan kepeksiz* ve tertemiz saçlara sahip olmanı sağlar. Elidor Superblend 2’si 1 Arada Şampuan ve Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili, protein ve aloe vera içeren formülüyle saçına sağlıklı, kepeksiz* ve ipeksi bir görünüm vermeye yardımcı olur. B3 Vitamini ve çay ağacı yağı içeren formülüyle saç derisini besler, nemlendirir, aloe vera içeren formülü sayesinde ise saç derisine bakım yapar ve saç derisini kurutmadan kepeksiz* tertemiz saçlar sağlar.

Sen de kendi yolunda fırsatları yakalarken, saçların en iyi haliyle sana eşlik etsin istiyorsan B3 Vitamini, çay ağacı yağı ve aloe vera içeren formülüyle yeni Elidor Superblend 2’si 1 Arada Şampuan ve Bakım Kremi Kepeğe Karşı Etkili’yi mutlaka dene, kepeklere elveda de!


  • Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı Superblend, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.
  • Özel Superblend formülüyle saç derisini besler.
  • Kepeksiz* saçlara kavuşmanı sağlar.
  • B3 Vitamini içeren formülü ile saç derisini besler.
  • Çay ağacı yağı içeren formülüyle saçı nemlendirir.
  • Aloe vera içeren formülü sayesinde saç derisine bakım yapar ve saç derisini kurutmadan kepeği önlemeye yardımcı olur. *
  • *Düzenli kullanımda gözle görünür kepeği önlemeye yardımcı olur.
  • *Düzenli kullanımda gözle görünür kepeği önlemeye yardımcı olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız