Elidor Superblend Sıvı Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı Kırılma Karşıtı Yoğun Besleyici Bakım 200 ml #30382958 | CarrefourSA
Marka: ELIDOR

Elidor Superblend Sıvı Saç Bakım Kremi Anında Onarıcı Kırılma Karşıtı Yoğun Besleyici Bakım 200 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Elidor’un bugüne kadarki en iyi karışımı yeni Elidor Superblend ile tanışmaya hazır mısın?

Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi, saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içeren eşsiz Superblend karışımıyla yıpranmış saçları yeniler.

Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi, onarıcı ve nemlendirici etkiye sahip seramid ve saça güç veren keratin içerikli formülüyle ilk yıkamadan itibaren saçları güçlendirir ve onarılmasına yardımcı olur.

Kalıcı eşsiz manolya kokusu gün boyu temiz ve canlı hissetmeni sağlarken, saça kazandırdığı ipeksi yumuşaklık, kolay tarama imkânı verir. Saçına gereken onarımı yaparken ışıltını her zaman korumanı sağlar.

Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi saça daha kolay şekil verme özelliğiyle bilinen C Vitaminli formülüyle saçını besler. Saçların gücünü geri kazanırken, sana da dilediğin şekli alan, ışıltılı saçların keyfini sürmek kalır!

Yıpranmış, kolay şekil almayan saçlarına sağlıklı bir görünüm kazandırmak ve saçının gücüne güç katmak için Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi hep yanında.

Saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağlarla saçına hak ettiği bakımı sağla. Daha güçlü ve yenilenmiş saçlara sahip olmak istiyorsan, şimdi Elidor Anında Onarıcı Sıvı Saç Bakım Kremi ile buluşma zamanı!

Güvenlik Bilgileri:
·Şampuan değildir.
·Saça uygulandıktan sonra, saçın durulanması gerekir.
·Gözle teması halinde bol su ile durulayın.

Yönergeler:
·Şampuanlama sonrasında ıslak saçın ortasından uçlarına doğru eşit miktarda sürülür. 30 saniye bekletildikten sonra su ile durulanır.
·Saçların onarımını hızlandırmak için diğer Elidor Saç Bakım Ürünleri ile kullanmanız tavsiye edilir.

Bileşenler: Aqua, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Dimethicone, Sodium Benzoate, Parfüm, Citric Acid, PEG/PPG-18/18, Dimethicone, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-16, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Ceramide NG, Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Biotin, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

•Saçının ihtiyacı olan vitamin, protein ve yağları içerir.
•Saçı ilk yıkamadan itibaren güçlendirir ve onarır.
•Seramid içeren formülü saça gücünü geri kazandırır.
•Keratin içeren özel formülü, ilk kullanımdan itibaren saçı güçlendirir ve onarılmasına yardımcı olur.
•C vitaminli formülü saçı besler ve kolay şekil almasını sağlar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız