Elta Ada Organik Cam Kase Yoğurt 700 Gr #30029128 | CarrefourSA
Marka: ELTA ADA

Elta Ada Organik Cam Kase Yoğurt 700 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Elta Ada Organik Cam Kase Yogurt 750 g

Gökçeada'nın temiz havasında, özgür ortamda yetişen sağlıklı ineklerden sağılan sütten elde edilen Elta Ada Organik Cam Kase Yoğurt 750 g, cam kasesinde Kaymaklı ve kaymaksız yoğurtlar reyonunda ilk günkü tazelik ve doğallığında sofralarınıza sunuluyor. Hiçbir şekilde koruyucu, hormon, kıvam arttırıcı ya da GDO içermeyen organik ada yoğurdunu hem kendinizin hem ailenizin beslenmesinde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Tam otomatik sistemlerde el değmeden elde edilen organik süt, bakteri üretimini engellemek için soğutma tanklarında bekletiliyor. Sonrasında ise, sütün sağıldığı aynı gün içerisinde pastörize işlemini takiben yoğurt mayalanıyor ve cam kaselere dolumu gerçekleştiriliyor. Doğal yaşamdan direkt olarak sofralarınıza taşınan ada yoğurdu, 21 gün olan raf ömrü boyunca ilk günkü doğallığı ve tazeliğini koruyor. Organik yollarla, özenle üretilen ve cam kasede itinayla saklanan ada yoğurdunuzu her öğününüzde tercih edebilir, her kaşıkta Gökçeada'nın temiz havasının tadını yakalayabilirsiniz.
Ada yoğurdunu sabah kahvaltıda bal veya reçelle tatlandırarak yiyebilir, müslilerinizde süt yerine kullanabilirsiniz. Protein bakımından zengin olan organik yoğurdu, ayrıca ara öğünlerde ya da ana öğünlerinizde yemeklerin yanında da tercih edebilirsiniz. Elta ada yoğurdunu denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 328210
"
İçindekiler Bilgisi
Organik pastörize inek sütü, yoğurt kültürü. 

Alerjen Bileşenler
Laktoz içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4 °C de muhafaza ediniz.

Süzme Ağırlık
700

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Elta Elektrik Taahhüt İnşaat Tic.Ltd.Şti.

İşletme Onay No
TR17-0040

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 77
Enerji (kj) 323
Yağ (g) 3.8
Doymuş Yağ(g) 2.3
Karbonhidrat (g) 6.5
Şekerler (g) 4.8
Protein (g) 3.9
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız