Ernet Süper Lavabo Aç 2x50 #30046352 | CarrefourSA
Marka: ERNET

Ernet Süper Lavabo Aç 2x50

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ernet Süper Lavabo Aç 2*50
 Lavabo ve Tesisat Bakım Ürünleri bölümünden hizmetinize sunuluyor. Aktif granüllü yapısı ile lavabo giderlerinden kolayca geçen ürün, tıkanıklıkları kısa sürede açıyor, hijyen sağlamanıza yardımcı oluyor ve kötü kokuları yok ediyor. Bu sayede, mutfak ve banyo lavaboların, evyelerin, bidelerin, küvetlerin ve tuvaletlerin atık borularında saç, yağ, sabun, deterjan ve pisliklerin birikmesi ile oluşabilen tıkanıklıklar sorun olmaktan çıkıyor.
Ürün üzerine dökülen sıcak su ile oluşturduğu kimyasal tepkime sonucu, tıkalı alanların merkezine ulaşıyor ve birikintileri çözüyor. Mevcut tesisatlara hasar vermeden temizlik yapıyor ve hijyen sağlıyor. Tıkanıklık giderici olarak her türlü tesisat tıkanıklığında yardımınıza yetişiyor. Ayrıca, biriken atıkların oluşturduğu pis kokuların ortadan kalkmasını da dolaylı yoldan sağlıyor.
Ürünü kullanırken, kimyasal reaksiyon oluşumu sırasında sıvının üzerinize sıçramamasına ve çıkan gazın solunmamasına dikkat göstermeniz, sağlığınız açısından öneriliyor. Ayrıca kullanım sırasında başka bir ürünle karıştırmamanız da önemle tavsiye ediliyor. Ernet ile gitmeyen su problemlerinden ve kokan giderlerden kolayca kurtulabilirsiniz. Kutusunda 2 poşet içeren ürünle tıkanıklıklara son vermek için, ürünü hemen sepete atarak satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 364287
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız