Fençel #30098689 | CarrefourSA

Fençel

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
99,90 TL

"

Yaygın kullanımında rezene olarak da bilinen Erust fencel, CarrefourSA reyonlarında sizlerin kullanımına sunulmak üzere yerini aldı.

Akdeniz ülkelerinde sebze ve salata olarak kullanımı gelenekselleşmiş olan fencel, anason ile aynı aromaya sahip athenol maddesi içeriyor. Erüst fencel, etli yemeklerinize, salatalarınıza ve patates püresine aromasıyla katkı sunduğu gibi yemek ve salataların süslenmesi için de kullanılır. Tatlı ve ekşimsi tadı, anasonu andıran kokusu ile özellikle tavuk ve balık yemeklerinize özel bir lezzet katar. Yemeklerde ve salatalarda soğanı andıran sapı daha çok tercih edilirken, omletlerde ise sapı kadar dereotunu andıran yapraklarını tüketebilirsiniz.

Fencel, gözlerinizi güçlendirir ve mide rahatsızlıklarınıza iyi gelir. Bununla birlikte içeriğindeki A, B, C vitaminleri de bünyenizin güçlenmesini sağlar. Fencelin sinir sistemi ve sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileri yalnızca rezene çayı ile değil, taze tüketimi ile de artar. Hazmı kolaylaştıran rezenenin verdiği tokluk hissi ise aynı zamanda diyetlerinizin de destekçisi olur.

Gelenekselleşmiş lezzetlerden farklı deneyimlere kadar her tür yemek tarifinize aromasıyla zenginlik katan Erust fenceli hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.


78099

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız