Erüst Mini Ispanak 150 g Adet #30098676 | CarrefourSA

Erüst Mini Ispanak 150 g Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
89,90 TL

"Erüst Mini Ispanak 150 g

Erust tarım tarafından %100 kontrollü üretimle Antalya'da yetiştirilen Erust mini ıspanak en taze ve lezzetli şekliyle sofralarınıza geliyor. 150 gr pratik paketi ve önceden temizlenmiş yapraklarıyla, sizleri çamurlu ıspanak ayıklayıp temizleme derdinden kurtarıyor.Ispanak birçok faydasıyla bilinen sebzelerin başında gelir.Vitamin, demir ve magnezyum açısından çok zengindir.Erust mini ıspanakla bilinen bu faydalara daha pratik olarak ulaşabilirsiniz. 

Mini ıspanak yapraklarını çiğ olarak tüketebilirsiniz. Çeşitli salatalarda kullanarak, farklı ve zengin aromalı tatlar elde edebilirsiniz. Çorbalardan mezelere, kavurmalardan sıcak yemeklere kadar mutfağınızda farklı tariflerde deneyebilirsiniz.Püresini yaparak et, tavuk ve balık yemeklerinizin yanında sunabilirsiniz.Aynı zamanda Erust mini ıspanağı, kek ve börek gibi hamur işlerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ispanak tüketmeyen çocuklara çiğ olarak vererek, salata şeklinde tüketmelerini sağlayabilirsiniz.Kalori açısından düşük olmasına rağmen besleyici değeri çok fazla olan ıspanak, C vitamini ve antioksidanlar açısından da zengindir. Kış aylarında bol tüketilmesi gereken ıspanak, bağışıklık sistemini güçlendirerek, gribal enfeksiyonlara karşı size direnç kazandırır.

Erust mini ıspanağı CarrefourSA güvencesiyle satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.Ürün Kodu: 77754

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız