Eti Browni Intense Mini Cikolatalı 160 Gr #30050773 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Browni Intense Mini Cikolatalı 160 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
48,00 TL

adet
Yemek sonralarında ya da öğün aralarında atıştırmak üzere yeni lezzetler arayanlar için CarrefourSA tarafından Kekler reyonunda sunulan Eti Browni intense Mini Cikolatalı 160g, ideal yiyecek olabilir. Gerek sıcak gerekse soğuk içeceklerle birlikte tüketilebilen lezzetli ürün, browninin kendine has lezzetine farklı boyutlarda yer veriyor. İçinde akışkan yapıda çikolata bulunan keklerin, tamamen çikolata ile kaplanmasıyla ortaya konan ürün, gün içerisinde en sık tükettiğiniz atıştırmalık haline gelebilir. Özellikle çikolatalı ürünlerden hoşlananların keyifle tüketebilecekleri yiyeceğe, iş yaşantısı dolayısıyla evde kek hazırlayamayanlar ya da hazır keklerin lezzetini daha çok sevenler rahatlıkla yönelebilir. Lezzetli yapısı ve güzel görünümü sayesinde konuklarınızı ağırlarken de ikram edebileceğiniz hazır kek, küçük büyük herkesin severek tüketebileceği ürünler arasında yer alır. Çikolata kaplamasının erimemesi için ürünü soğuk bir yerde saklamanız uygun olur. Eti Browni intense Mini Cikolatalı 160g paketlerde sunulan lezzetli ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kek %53,1 [Bitkisel Ya# (Palm, Ay#i#ek, Pamuk, Kanola), #eker, Bu#day Unu (Gluten i#erir), Yumurta, Nem Vericiler (Gliserol, Sorbitol), Bitter #ikolata %5 [#eker, Kakao Kitlesi, Kakao Ya##, Ya## Azalt#lm## Kakao Tozu, Em#lgat#rler (Ay#i#ek Lesitini, Poligl

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir. Eser miktarda Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Soya Ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000048

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 477
Enerji (kj) 1992
Yağ (g) 26
Doymuş Yağ(g) 15
Karbonhidrat (g) 54
Şekerler (g) 38
Lif(g) 4
Protein (g) 4.5
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız