Eti Etimek 125 g #30095725 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Etimek 125 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Eti Etimek 125 g

Gevrek ve sağlıklı yapısı ile mutfaklarda farklı ve yeni lezzetler yaratmak için elverişli bir alternatif olan Eti Etimek 125 g, ambalajında pratik dilimler halinde sunuluyor. Doğal undan katkısız ve koruyucu kullanmadan üretilen etimek, küçükten büyüğe herkes tarafından seviliyor.
CarrefourSA tarafından Tuzlu Bisküviler reyonunda satışa sunulan ürün, tek başına tüketildiğinde çok hoş bir lezzete sahip. Özellikle kilo vermek ya da formunu korumak amacı ile diyet yapanlar için, beslenmede ideal bir yardımcı oluyor. Suyu alınmış, kıvamında kızartılmış ürün, tokluk hissi yaratıyor ve bunun yanında fazla kalori de vermiyor. Ürünün dilimlerini yanında zeytin, peynir, salatalık ve domates dilimleri gibi kahvaltılık ürünlerle beraber kullanmak, lezzeti ve keyfi artırıyor. Sabah kahvaltıları etimekle renkleniyor. Hazır kızarmış olduğu için, çok pratik kullanımı ile kolaylık sağlıyor. Ürünü, beslenmenizin sağlıklı bir parçası olarak değerlendirebileceğiniz gibi, konuklarınıza yaptığınız ikramlarda da kullanabilirsiniz. Değişik aromalı pudinglerle bir araya getirerek, ürünle hafif, sütlü, sağlıklı tatlılar hazırlayabilirsiniz. Kıtır dilimleri küçük parçalar halinde çorbaların yanında sunabilirsiniz.
Dengeli beslenmenize katkıda bulunmak üzere siz de ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 232
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız