Eti Form Kepekli Bisküvi 45 Gr #30089545 | CarrefourSA
Marka: ETİ FORM

Eti Form Kepekli Bisküvi 45 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
7,50 TL

adet
Her an yanınızda bulundurarak açlığınızı lezzetli bir şekilde giderebileceğiniz, dilerseniz kahvaltıda peynirle birlikte de tüketebileceğiniz Eti Form Kepekli Bisküvi CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında da bulabilirsiniz. Normal tuzlu krakerlere oranla %25 daha az kalori içeren ETİ Form Kepekli Bisküvi formda kalmanız için her an yanınızda. Kahvaltı ve ara öğünlerinizde keyifle tüketebileceğiniz bir seçenek. Eti, Eti Gıda A.Ş. adıyla 1962 yılında Firuz Kanatlı tarafından Eskişehir'de kurulmuştur. Bisküvi, kurabiye, kek, turta, çikolata, gofret, bebek maması ve hazır gıda ürünleri alanlarında üretim yapmakta olup Türkiye'de 1962'den bu yana gıda ürünleri üretiminde ilk sıralarda gelen Eti, adıyla özdeşleşmiş krakerler ve kahvaltılıklar, light ve lifli ürünler, çikolatalar ve çikolatalı ürünler, bisküviler ve gofretler, bebek ürünleri ile kekler ve turtalarla bilinir.
İçindekiler Bilgisi
Buğday unu,kepek %10,5,tam buğday unu,Buğday kırması,Bitkisel Yağ (palm,ayçiçek,pamuk,kanola),Buğday Gluteni,kabartıcılar(amonyum hidrojenkarbonat,sodyum hidrojen karbonat),tuz,aroma verici,un,işlem maddesi (sodyum metabisülfit).Gluten içerir.

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir.Eser miktarda fındık,kereviz,susam,süt ürünü,yer fıstığı ve yumurta içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
45

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000045

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 422
Enerji (kj) 1772
Yağ (g) 11
Doymuş Yağ(g) 5.5
Karbonhidrat (g) 62
Şekerler (g) 4.8
Lif(g) 11
Protein (g) 13
Tuz(g) 2.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız