Eti Paykek Kakaolu 200 Gr #30099902 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Paykek Kakaolu 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,00 TL

Eti Paykek Kakaolu 220 g

Gündelik olarak evlerinizde elinizin altında bulunan gıda ve yemek malzemeleri arasında hızlı bir şekilde tüketim sağlayabileceğiniz kek ürünleri sayesinde misafirlerinizi ağırlayabilir ve atıştırmalıklar sağlayabilirsiniz. Eti kalitesiyle kakaolu bir şekilde üretilmiş ve ev keki lezzeti oluşturan Eti Paykek Kakaolu 220 g ürünü, dilimli şekli ile birlikte hızlı bir şekilde servis edebileceğiniz bir içerik oluşturuyor. Eti ürünlerini onlarca farklı çeşit ile her zaman CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Çerez, Çikolata ve Bisküvi kısmında bulunan Eti Paykek Kakaolu 220 g ürünü, paket içerisinde muhafaza edildiği sürece tazeliğini koruyan ve istediğiniz her zaman hızlı bir şekilde açarak servis edebileceğiniz ideal bir lezzet oluşturuyor. Kahvaltılarda tüketebileceğiniz, misafirlerinize ikram edebileceğiniz, çocuklarınızın beslenmesi için kullanabileceğiniz, işyerinde hızlı bir atıştırmalık olarak tercih edilebilecek veya pikniklerde yanınızda bulundurabileceğiniz bu kek, açıldıktan sonra kapaklı bir cam kap içerisinde saklandığı sürece tazeliğini ve lezzetini koruyabilir.

Bu eşsiz lezzet, benzersiz tarifi ile birlikte evinizde kendi imkanınız ile hazırlamış olduğunuz kekin lezzetini oluştururken, kalıbı ve sunum şekli ile birlikte keyifli bir kullanım oluşturuyor.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Yumurta, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek,Pamuk, Kanola), Nem Vericiler (Gliserol, Sorbitol), Yağı Azaltılmış Kakao Tozu %4,2, İnvert Şeker Şurubu, Emülgatörler (Yağ Asitlerinin Monove Digliseridleri, Yağ Asitlerinin Poligliserol Esterleri), Tuz, Kabartıcılar (Sodyum Asit Pirofosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Aroma Vericiler, Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam), Asitlik Düzenleyici (Malik Asit).

Alerjen Bileşenler
Gluten ve yumurta içerir.Eser miktarda Fındık, Soya ürünü, Süt ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız.Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000048

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 432
Enerji (kj) 1809
Yağ (g) 22
Doymuş Yağ(g) 11
Karbonhidrat (g) 51
Şekerler (g) 25
Protein (g) 6
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız