Eti Paykek Meyveli 200 Gr #30081002 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Paykek Meyveli 200 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
32,00 TL

adet
Mutfağınızda, çat kapı gelen misafirlerinize ikram etmek için, okuldan dönen çocuğunuz için, akşam yemeğinden bir kaç saat sonra sevdiğiniz dizi için yaptığınız çayın yanına mükemmel bir eş olan Eti Paykek, meyveli çeşidiyle sizi bir meyve karnavalındaymış gibi hissettirecek. CarrefourSA internet mağazalarında ve reyonlarında her daim bulabilirsiniz. Oksijen emici özel paketlerimiz sayesinde, Eti paykek meyveli açıldıktan birkaç gün sonra bile tazeliğini korur, böylece çat kapı misafirlere asla mahcup olmadan güvenle ikram edebilirsiniz. Eti Paykek meyveli salt haliyle tüketildiğinde güzel olduğu kadar üzerine CarrefourSA İnternet mağazasında ve reyonlarında rahatlıkla bulabileceğiniz Dr. Oetker çikolata sosu veya kremşantiyle süslenerek özel günleriniz için de hızlı bir kurtarıcı olabilir. 220 gramlık paketiyle bütün ailenize yetecek olan Eti Paykek Meyveli, sizi asla yarı yolda bırakmayacak, 4 kişilik ailede 3 dilim kalmış bir şey olduğunda annenin yaptığı “ben zaten yemeyecektim” fedakarlığını tarihe katacak. Paket üstüne paket açacak, sizi esir eden bu tattan kurtulmak istemeyeceksiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Yumurta, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Meyve Şekerlemeleri [Portakal Küpü %4,1 [Şeker, Portakal %24,6, Mısır Nişastası, Tam Hidrojenize Bitkisel Yağ (Palm), Buğday Lifi, Buğday Nişastası,

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda Fındık, Süt ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.Gluten ve yumurta içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000048

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 429
Enerji (kj) 1799
Yağ (g) 20.1
Doymuş Yağ(g) 9.3
Karbonhidrat (g) 56.7
Şekerler (g) 30.3
Protein (g) 4.7
Tuz(g) 1.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız