Eti Sütlü Kare Çikolata Keyfi 65 Gr #30064950 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Sütlü Kare Çikolata Keyfi 65 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30,00 TL

adet
Eti Sütlü Kare Çikolata Keyfi 65 g

 

 

Kolay açılabilir paketi ve rahat yemeyi sağlayan yapısı ile Eti Sütlü Kare Çikolata, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

 

65 gramlık kare şeklindeki paketiyle satışa sunulan ve reyonlardaki yerini alan Eti Sütlü Kare Çikolata Keyfi, yediğinizde keyifle gülümsemenizi sağlayacak. Sütle dolup taşan ve enfes bir çikolata olan bu ürünün lezzetine asla doyum olmaz. Bol sütlü Eti çikolatası ile çikolatadan alacağınız keyif artacak. Yumuşacık bir tadımı olan Eti sütlü çikolatanızı yemek de artık daha kolay. Belirgin dilimleri sayesinde kolaylıkla bölebilecek ve bu sayede sevdiklerinizle de rahatlıkla paylaşabileceksiniz. İster çikolata kriziniz tuttuğunda, ister kahve içerken, ister benmari usulü eriterek tatlılarınızın içinde ve üzerinde ideal bir tercih olacaktır.

 

CarrefourSA’nın Gıda, Yemek Malzemeleri reyonlarının Çikolatlar, Barlar, Gofretler bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Eti markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan sütlü kare çikolata ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, Tam Yağlı Süt Tozu, Kakao Yağı, Kakao Kitlesi, Yağsız Süt Tozu, Emülgatörler (Ayçiçek Lesitini, Poligliserol Polirisinolat), Aroma Verici (Vanilin). Kakao Kuru Maddesi En Az %32, Süt Kuru Maddesi En Az %24'tür.

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü içerir.Eser miktarda Antep Fıstığı, Badem, Fındık, Gluten, Soya Ürünü ve Yer Fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Buzdolabına koymayıp, 18-22C'de muhafaza ediniz. Isıdan, kokudan nemden uzak tutunuz.

Süzme Ağırlık
65

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000057

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 554
Enerji (kj) 2311
Yağ (g) 35
Doymuş Yağ(g) 22
Karbonhidrat (g) 51
Şekerler (g) 46
Lif(g) 3.8
Protein (g) 8.2
Tuz(g) 0.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız