Eti Tartini Frambuazlı 171 Gr #30006808 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Tartini Frambuazlı 171 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Eti Tartini Frambuazlı 171 G Gıda ve yemek malzemeleri içinde en leziz turtalar Eti Tartini frambuazlı 171 gr ile raflarda yerini alıyor. Kek ve çikolata seçenekleri içinde fark yaratacak ve alışkanlık yapacak bir ürün sizleri bekliyor. Eti markasına ait evde yapılmış turtaları andıran bu kekleri keyifle tüketeceksiniz. Turtaların içi frambuaz kaplıdır. Bir paket satın alırsanız 9 adet turtayı doyasıya yiyebilirsiniz. Miktar olarak da yalnızca kendiniz değil misafirleriniz için de turta seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Eti turtalardan yeterince satın alırsanız acil misafirlerinizi keyifle ağırlama şansınız var. Dilerseniz çantanıza atarak iş yerinde gün içinde daha enerjik kalmayı başarabilirsiniz. Çerez, çikolata ve bisküvi reyonundan dilediğiniz kadar Eti Tartini frambuazlı 171 gr satın alabilirsiniz. Böylece gün içinde çaylarınızı daha keyifli hâle getirebilirsiniz. Muhabbetlerinize eşlik edecek, evde yapılanları aratmayacak bu minik turtalar için sizleri mağazamıza bekliyoruz. Bu minik ve şık ikramlıkları sitemizden veya doğrudan satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu (Gluten içerir), Şeker, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Yumurta, Buğday Nişastası, Tereyağı (Süt Ürünü), İnvert Şeker Şurubu, Kayısı Çekirdeği Unu, Badem Unu, Yağsız Süt Tozu, Tuz, Nem Verici (Gliserol), Malt Ekstrakt (Arpa Ürünü), Kabartıcılar (Sodyum AsitPirofosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Aroma Vericiler, Asitliği Düzenleyici (Sitrik Asit), Emülgatör (Ayçiçek Lesitini), Frambuaz Sosu %35,8 [Şeker, Frambuaz Pulpu %10, Vişne Pulpu, İnvert Şeker Şurubu, Nem Vericiler (Sorbitol, Gliserol), Kıvam Arttırıcı (Pektin), Asitlik Düzenleyiciler (Sitrik Asit, Trikalsiyum Sitrat), Aroma Verici, Tuz].

Alerjen Bileşenler
Gluten,Yumurta,Süt Ürünü, Badem Unu, Malt Ekstrakt (Arpa Ürünü).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-11-K-000025

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 422
Enerji (kj) 1772
Yağ (g) 15
Doymuş Yağ(g) 7.9
Karbonhidrat (g) 66
Şekerler (g) 33
Lif(g) 2.1
Protein (g) 4.4
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız