Eti Topkek Meyveli 40 Gr #30042119 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Topkek Meyveli 40 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
6,50 TL

adet
30042119 - Eti Topkek Meyvalı 40 g

Kolay açılan paketi ve hazır aperatif haliyle en güzel atıştırmalık tercihlerinizden birisi olan 40 gramlık paketiyle Eti Topkek Meyvalı, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar gönderiyor.

Günlerini çok hızlı yaşayan ve yoğunluktan kahvaltı dahi hazırlayamayan iş adamı ve iş kadınlarımızın imdadına yetişen bir ürün: Eti Topkek Meyvalı. Harika bir atıştırmalık olan Eti Topkek Meyvalı, gerek kahvaltı atıştırmalığı, gerekse gün içi atıştırmalığı olarak görevini layıkıyla yapar. Minik öğrencilerimizin beslenme çantasından da eksik etmemesi gerektiği bir üründür. Çok da severler. Günümüzde yetişkinler tarafından da çokça sepete eklenen Eti Topkek Meyvalı, tıpkı okul yıllarındaki kokulu silgiler gibi, sizi o yaşlara; beslenme çantanıza kadar götürebilir. Küçük keklerin en kralı Eti Topkek Meyvalı ile tanışmadıysanız daha fazla beklemeyin.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, sektöre yön veren yenilikçi yaklaşımı ile yıllar boyunc pek çok ödül alarak girişimlere ilham veren Eti markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Eti Topkek Meyvalı’yı sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu, Yumurta, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Kuru Üzüm %10,2, Nem Vericiler (Gliserol, Sorbitol), Meyve Şekerlemeleri [Portakal Küpü %2,7 (Şeker, Portakal %24,6, Nişasta (Mısır, Buğday), Tam Hidrojenize Bitkisel Y

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda Fındık, Süt Ürünü içerebilir. Gluten içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ETİ GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000048

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 433
Enerji (kj) 1809
Yağ (g) 22
Doymuş Yağ(g) 9.9
Karbonhidrat (g) 54
Şekerler (g) 33
Protein (g) 4.7
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız